Thursday, 28 March, 2024

Πρεμιέρα με 3 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα για την Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό ταε κβο ντό ITF

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα για την Εθνική μας ομάδα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταε κβο ντό ITF, στο Ρίμινι της Ιταλίας

Τρία χρυσά, δύο αργυρά και 3 χάλκινα, συνολικά 8 μετάλλια για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που έδειξαν με το καλημέρα, ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.
Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Βασιλική Λίβα, ο Γιώργος Ντάκουλας και ο Βασίλης Καραγιάννης, τα αργυρά η Λευκοθέα Μαραζάκη και ο Δημήτρης-Σωτήρης Πιαστόπουλος, ενώ τα χάλκινα η Μαρία Νετκίδου, ο Ευστάθιος Γραφανάκης και Σωκράτης Βαλλιάνος.
Η Εθνική μας βρίσκεται στην Ιταλία με 125 αθλητές και αθλήτριες και στόχο την κορυφή της Ευρώπης, στο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Βετεράνων.


Την πρώτη αγωνιστική ημέρα έγιναν αγωνίσματα ΤΟΥΛ (σκιαμαχίας) και εναέριες τεχνικές και αναλυτικά οι αθλητές μας και οι αθλήτριές μας που ανέβηκαν στο βάθρο, όπως και οι κατηγορίες τους ήταν:
Χρυσά μετάλλια
● Λίβα Βασιλική – Βαθμός 1 Νταν Νεανίδων.
● Ντάκουλας Γεώργιος – Βαθμός 2 Νταν Εφήβων.
● Καλογιάννης Βασίλειος – Βαθμός 3 Νταν Βετεράνων
Αργυρά μετάλλια
● Μαραζάκη Λευκοθέα – Βαθμός 3 Νταν Νεανίδων.
● Πιαστόπουλος Δημήτριος-Σωτήριος – Βαθμός 1 Νταν Εφήβων.
Χάλκινα μετάλλια
● Νετκίδου Μαρία – Βαθμός 1 Νταν Νεανίδων.
● Γραφανάκης Ευστάθιος – Βαθμός 2 Νταν Βετεράνων.
● Βαλλιάνος Σωκράτης – Εναέριες Τεχνικές Εφήβων.
Την αποστολή συνοδεύουν 6 διαιτητές, οι Γεώργιος Παπαδιώτης, Δημήτριος Κατηρσίδης, Στυλιανός Κανάκης, Βάια Χαραλαμπίδου, Ευθύμιος Βάτσικας και Ειρήνη Γαβαλά και ο φυσιοθεραπευτής Γιασεμής Γκιουζέλης.
Επίσης, στην Ιταλία είναι και ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Αναστάσιος Βαλασιάδης και ο Παναγιώτης Φίτζιος, οι οποίοι θα παρευρεθούν και στο EITF Κογκρέσο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου