Saturday, 24 July, 2021

“Πόλεμος” Ακρίτα Σωσάνδρας-Θύελλας Σαρακηνών: «Να πάρετε τα λεφτά σας και να ξεκουμπιστείτε»!

Όλα ξεκίνησαν από μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Θύελλας Σαρακηνών για τα όσα έγιναν με τη λήξη “ενός αγώνα που δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει

ποτέ λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών” όπως υποστήριξε η ομάδα και κατήγγειλε ότι δέχθηκαν επίθεση από ανθρώπους του Ακρίτα Σωσάνδρας, με επίθεση από τον πρόεδρο.
Η απάντηση του Ακρίτα Σωσάνδρας στη Θύελλα Σαρακηνών: «Να πάρετε τα λεφτά σας και τους αθέμιτους τρόπους σας και να ξεκουμπιστείτε»
Με αφορμή δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο το οποίο φέρεται σαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Σ. Θύελλας Σαρακηνών και αναφέρεται σε γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του ανωτέρω σωματείου και του Ακρίτα Σωσάνδρας στο γήπεδο της Σωσάνδρας στις 16/12/2018 δηλώνουμε τα εξής:
Στο εν λόγω δημοσίευμα καταγγέλλεται η συμπεριφορά του προέδρου του συλλόγου μας Αθανασίου Μίσκου, καθώς και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Καραγιαννίδη για υποτιθέμενους “αναίτιους” προπηλακισμούς σε βάρος ποδοσφαιριστών των Σαρακηνών.
¨Όσον αφορά τον Γ. Καραγιαννίδη μόνο αναίτιο δεν θεωρούμε τον εκνευρισμό ενός ανθρώπου τον οποίο εξύβριζαν κατ’ εξακολούθηση συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές των Σαρακηνών (Ακριτίδης και Εφραιμίδης), τόσο τον ίδιο, όσο και μέλη της οικογένειάς του. Παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά των εν λόγω ποδοσφαιριστών καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα (ενδεικτικό ότι ο πρώτος αποβλήθηκε από τον διαιτητή για άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους και συνέχισε απτόητος να εξυβρίζει τους πάντες κατά την αποχώρηση του και για όλη την συνέχεια) ο κ. Μίσκος και άλλα μέλη του συμβουλίου του Ακρίτα εξασφάλισαν την ασφαλή είσοδο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια καθώς και την απομάκρυνση τους από το γήπεδο παρ΄ όλη την συνεχιζόμενη προκλητική συμπεριφορά τους.
Όσον αφορά την “φιλοξενία” που έτυχε ο σύλλογος μας στο πρώτο παιχνίδι αυτή έχει καταγγελθεί με έγγραφό μας στην Ε.Π.Σ. Πέλλας με ημερομηνία 1/10/2018 μιας και από ότι φαίνεται οι ύβρεις και οι προπηλακισμοί αποτελούν τμήμα της ημερήσιας διάταξης για τον εν λόγω σύλλογο.
Τέλος το δημοσίευμα κλείνει με μία άμεση απειλή κατά πάντων με την οποία ο συντάκτης του μας ενημερώνει οτι διαθέτει αθέμιτους τρόπους για να επιβάλει την “τροπή των πραγμάτων” κατά βούληση (άραγε ποιός γυρίζει το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω;).
Κατόπιν όλων των παραπάνω καλούμε:
Το φίλαθλο κοινό των Σαρακηνών να αποκηρύξει και να αποβάλει τα νοσηρά στοιχεία της ομάδας του, είτε σε ποδοσφαιρικό, είτε σε διοικητικό επίπεδο.
Τα μέλη του Δ.Σ. των Σαρακηνών να δηλώσουν ονομαστικά την συναίνεση τους στο εν λόγω κατάπτυστο δημοσίευμα το οποίο θυμίζει προκήρυξη τρομοκρατικής οργάνωσης.
Την Ε.Π.Σ Πέλλας και τα αρμόδια όργανά της ώστε να ξεκαθαριστεί ποιός είναι ο συντάκτης του κειμένου που φέρεται ως ανακοίνωση της ομάδας των Σαρακηνών και τι ακριβώς εννοεί με τον όρο “αθέμιτα μέσα”. Κύριοι, το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται στο σπίτι σας, μην το παρακολουθείτε αμέτοχοι.
Ως επίλογο, δηλώνουμε οτι σας ευχόμαστε να πάρετε το ήθος, την ανωτερότητα, τα λεφτά και τους αθέμιτους τρόπους σας και να ξεκουμπιστείτε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για να καθαρίσει ο τόπος.
Με οργή
Σύσσωμο και κατ’ ομοφωνία.
Το Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας
Ακολούθησε η… ανταπάντηση της Θύελλας Σαρακηνών: «Απάντηση στα ψεύδη και τους τραμπούκους του Ακρίτα Σωσσάνδρας»
Αρχικά η ανακοίνωση συνυπογράφεται από όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδος μας, με τους περισσότερους εξ αυτών να επαυξάνουν όχι μόνο να συμφωνούν.
Χαιρόμαστε που βρήκατε κάποιον επιτέλους να συντάξει μια απάντηση έστω και ετεροχρονισμένα.
Η απάντηση μας θα είναι η ίδια η απάντηση σας, μιας και επιβεβαιώνει την ανυπαρξία επιχειρημάτων, δείχνει το επίπεδο κάποιων από εσάς και συνεχίζει το κρεσέντο ψεμάτων που για κακή σας τύχη όλη η Αλμωπία αντιλαμβάνεται μιάς και υπήρχε παρουσία πολλών ουδέτερων.
Τέλος η ανακοίνωση σας νομιμοποιεί την βία καλύπτοντας όλα οσα έκαναν ο πρόεδρος και τα πρωτοπαλίκαρα του τα οποία φρόντισαν και όλη την εβδομάδα να καλλιεργήσουν κλίμα πολέμου με εμπρηστικά σχόλια και απειλητικές αναφορές.
Όσο για το πρώτο παιχνίδι η φιλοξενία ήταν άριστη με ανοχή στις ύβρεις και τις προκλήσεις σας και μάρτυρας είναι οι 300 φίλαθλοι που παρευρέθησαν.
Είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσουμε, εξάλλου τα συμπεράσματα εξήχθησαν και κάθε νουνεχής κατάλαβε τι πραγματικά συνέβη.
Καλές γιορτές από ένα μικρό χωριό, με μεγάλους όμως στόχους και οράματα!
Με τιμή
το δωδεκαμελές συμβούλιο της Θύελλας Σαρακηνών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου