Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σπουδαία νίκη για τη γυναικεία ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών Handball επί της Βέροιας

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών απέναντι στη Βέροια 2017 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Όπως αναφέρει το e-handball, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χέρι-χέρι στην αναμέτρηση, ωστόσο από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά η ομάδα της Βέροιας πέρασε μπροστά στο σκορ παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 16-12.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχες παρουσίασαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και άρχισαν από τα πρώτα λεπτά να μειώνουν τη διαφορά φτάνοντας στην ισοφάριση στα πρώτα επτά λεπτά. Από εκεί και μετά μπήκαν για τα καλά και πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού καταφέρνοντας να επιβάλουν το ρυθμό τους περνώντας μάλιστα και μπροστά στο σκορ. Από την στιγμή που μπήκε στη θέση του οδηγού, η ομάδα των Γιαννιτσών μπόρεσε και διαχειρίστηκε το προβάδισμα φτάνοντας τελικά στην πολύ σημαντική νίκη.


Αλεξανδρος Ταρινίδης


Στο γεγονός πως η ομάδα του έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Βέροιας 2017 ο τεχνικός του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών Αλέξανδρος Ταρινίδης. Τόνισε επίσης πως η ομάδα του έμεινε πιστή στο πλάνο και πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.


Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου ειδικά μετά την ήττα στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη Νίκαιας, όλα τα κορίτσια έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό,ήταν προσηλωμένες στο πλάνο του παιχνιδιού και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου