Thursday, 28 March, 2024

Τον Δημήτρη Δοξάκη πήρε ο ΑΣ Γιαννιτσά

Την ολοκλήρωση ακόμα μια ηχηρής μεταγραφής, αυτή του Δημήτρη Δοξάκη ανακοίνωσε η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά. Ολοκληρώνοντας την 3η πολύ σημαντική μεταγραφή

αυτήν την περίοδο (προηγήθηκαν οι Χιντασελι και Θεοδωρίδης) 3 παίκτες βασικοι στις ομάδες τους, με την ομάδα των Γιαννιτσών να κάνει πράξη για ακόμα μια φορά για σημαντική ενίσχυση, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος Τεο Δανιηλίδης.
Ποιο είναι όμως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Γιαννιτσών;
Ο Δημήτρης Δοξάκης γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1998 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1:82 και αγωνίζεται ως μέσος, ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Μπέμπηδων Θεσσαλονίκης όπου ξεχώρισε και μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομών της Ξάνθης όπου αγωνίστηκε μέχρι την Κ 20’ μετέπειτα μεταγράφηκε στον Ηρακλή στην Β’ εθνική, ακολούθησε ο Κιλκισιακός όπου έμεινε μισή σεζόν, μια που πήρε μεταγραφή πέρσι τον Ιανουάριο στο Αίγιο και στην football league όπου μέτρησε 7 συμμετοχές ενώ και φέτος έμεινε στο Αίγιο όπου ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια στην Γ’ εθνική.


Ήδη ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε σήμερα με τη νέα του ομάδα.
Στις πρώτες του δηλώσεις στη νέα ομάδα μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Στην απόφαση μου έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο ο προπονητής Τίμος Καβακάς αφού είναι δέλεαρ κάθε ποδοσφαιριστή να συνεργαστεί με έναν τέτοιον προπονητή. Εύχομαι και ελπίζω να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας με δουλειά υπομονή και επιμονή».
Η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά όμως δε σταματά εδώ, καθώς αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν 3 μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, τη μόνιμη πρωταθλήτρια Πέλλας στα τμήματα υποδομής, όπου η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας, έτσι πέρα από έμπειρους παίκτες, βλέπει πάντα θετικά τα νεαρά ταλαντούχα παιδιά της περιοχής, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου