Friday, 19 April, 2024

Χάντμπολ: Στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών ο ΠΑΟΚ – Τι λέει η Γιαννιτσιώτισσα παίκτρια Αν. Παναγιωτίδου

Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ των γυναικών.
Οι «ασπρόμαυρες» νίκησαν στη Θεσσαλονίκη με 32-24 την Αναγέννηση Άρτας, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου.
Ο κάτοχος του τροπαίου, Δικέφαλος του βορρά θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα της Νέας Ιωνίας, που επικράτησε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια 2017, σήμερα, απόγευμα Τετάρτης.
«Είμαστε συγκεντρωμένες στον στόχο»! Οι δηλώσεις της παίκτριας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αναστασίας Παναγιωτίδου
Για τον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας μίλησε η παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Αναστασία Παναγιωτίδου. Η παίκτρια του ΠΑΟΚ Mateco τόνισε πως αυτή και οι συμπαίκτριές της είναι έτοιμες και συγκεντρωμένες στον στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη και την πρόκριση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο acpaok.gr:
«Παρ’ όλη την κούραση από τον δύσκολο αγώνα με τη Νέα Ιωνία, η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Είδαμε τα λάθη μας και τονίσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε ώστε να μη μας κοστίσει σε αυτό το παιχνίδι.
Παίζουμε με μία ομάδα που έχει έμπειρες παίκτριες, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι τον ρυθμό μας, όπου έχουμε και πλεονέκτημα. Είμαστε έτοιμες και συγκεντρωμένες στον στόχο!».
Εκτός τελικού κυπέλλου η Βέροια – Τελικός ΠΑΟΚ-Νέα Ιωνία
Εκτός τελικού κυπέλλου έμεινε η Βέροια. Ηττήθηκε με 22-23 από τη Νέα Ιωνία, σε ένα ματς-ντέρμπι.
Το παιχνίδι πήγε γκολ-γκολ από την αρχή έως το τέλος και το προβάδισμα άλλαξε πολλές φορές χέρια.
Στα τελευταία λεπτά, η Βέροια προηγήθηκε με 22-21, η Νέα Ιωνία ισοφάρισε με την Τζούριστις στο 57′. Το τελικό 22-23 σημειώθηκε στο 59′ από την Φράγκου.
Στον άλλο ημιτελικό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Αναγέννηση Άρτας με 32-24.
ΒΕΡΟΙΑ 2017 (Χαραλαμπίδης): Χοτοκουρίδου, Τσαουσίδου 2, Τζούρισιτς 6, Καραμπατζάκη, Ανθίτση 2, Καραχαρίση 2, Μπασμά, Τσιτλακίδου, Γεωργιάδου 1, Βασιλειάδου 8, Μάστακα 1, Δελησάββα, Πιτούλια, Τηλαβερίδου.
Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ (Δανήλος): Κεπεσίδου Μ., Μανιά 5, Φράγκου 6, Αργυροπούλου, Καραμάνου, Καρέλα, Κολλύρη, Ντιμτσούδη, Κεπεσίδου Ν. 4, Βασιλείου 3, Ζένελι 3, Νταμπέφσκα 2, Χριστοπούλου, Ζηνωνίδου, Χρυσοκέντη, Σακιζλή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου