Thursday, 28 March, 2024

Άγνωστος με μηχανάκι μπήκε στο γήπεδο της Αριδαίας και κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο

Η ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στη Superleague 2, αλλά φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα… ερασιτεχνικού επιπέδου, λόγω κάποιων ανεγκέφαλων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας τη ομάδας, ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδό της καταστράφηκε μετά την είσοδο ενός αγνώστου με μηχανάκι, ο οποίος και έκανε βόλτες πάνω στο χορτάρι. Η διοίκηση του Αλμωπού χρειάστηκε έτσι να ενημερώσει σχετικά και την αστυνομία.
Η ανακοίνωση του Αλμωπού
«Την ώρα που η διοίκηση του Αλμωπού παλεύει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να εξασφαλίσει στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και στο στάδιο της Αριδαίας άριστες συνθήκες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις της Super League 2 “κάποιοι” θέτουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας. Συγκεκριμένα άγνωστος με μηχανάκι θεώρησε πως ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της Αριδαίας, είναι χώρος στον οποίο μπορεί να κάνει τις “βόλτες” του και να καταστρέφει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε άριστο επίπεδο.
Αμέσως μόλις αντιλήφθηκαμε την καταστροφή που προκάλεσε καλέσαμε την αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση, είμαστε σίγουροι πως ο δράστης θα εντοπιστεί και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των αρχών για την καταστροφή που προκάλεσε. Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απέχθεια μας για το συμβάν και καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει τις αρχές στην έρευνα της. Εμείς από την πλευρά μας αναμένουμε τον γεωπόνο και τον συντηρητή του χλοοτάπητα για την εκτίμηση της ζημιάς και την αποκατάσταση της».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου