Friday, 19 April, 2024

Άρης: Αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο Σάσα

Πρόβλημα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Βραζιλιάνο μέσο που υπέστη μυϊκό τραυματισμό και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Λούκας Σάσα δεν θα βρίσκεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για το κυριακάτικο (17/4) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/04), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, στατικές φάσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους) με τον Λούκας Σάσα να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενός μυϊκού προβλήματος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου