Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Άρης: Η αλλαγή συστήματος και οι μεταγραφές

Το σύστημα που φάνηκε ότι είχε επιλέξει αρχικά για να παρατάσσει την ομάδα του ο Πάκο Ερέρα, ήταν το 4-3-3. Στα τελευταία φιλικά, όμως και μέσα από τις δοκιμές

που έκανε ο Ισπανός τεχνικός, φαίνεται ότι έφτασε στο συμπέρασμα ότι με το 4-2-3-1, ο Άρης μπορεί να αποδώσει καλύτερα, με βάση το έμψυχο υλικό που διαθέτει.
Η αλλαγή αυτή, φέρνει τον Ντιγκινί σε ρόλο επιτελικού χαφ- κρυφού επιθετικού, πίσω από τον Γιουνές. Κάτι που αναγκάζει τον προπονητή του Άρη να ζητήσει ακόμα έναν πλάγιο επιθετικό, καθώς προφανώς δεν βρίσκεται στις πρώτες του επιλογές ο Μιλούνοβιτς. Αυτή, πάντως, φαίνεται ότι θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις.
Ο Άρης θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Φλορεντίν Πογκμπά βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του Άρη και έχουν γίνει , μάλιστα, οι πρώτες επαφές. Βέβαια, το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι άνθρωποι του Άρη δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα στο αν θα πάρουν ένα ποδοσφαιριστή για βασικό στο κέντρο της άμυνας ή αν θα αποκτήσουν κάποιον που θα πλαισιώσει τους νυν υπάρχοντες Δεληζήση, Βέλεθ και Σόουζα, προκειμένου να δώσει βάθος στο ρόστερ.
Η αλλαγή του συστήματος και τα δυο αμυντικά χαφ που απαιτεί το 4-2-3-1, δεν σημαίνουν ότι ο Άρης παρεκκλίνει από τον βασικό του στόχο στην συγκεκριμένη θέση που είναι ο Μανώλης Σιώπης. Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο σε ότι αφορά την απόκτηση του Έλληνα μέσου του Ολυμπιακού, καθώς πιστεύουν ιδιαίτερα στις ικανότητες του.
Αυτό, βέβαια, που πρέπει να ξεκαθαριστεί, είναι ότι σε καμία περίπτωση ο Άρης δεν πρόκειται να πάρει δανεικό ποδοσφαιριστή από ελληνική ομάδα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, μάλιστα, εξέφραζαν την δυσαρέσκεια τους για τα ανυπόστατα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, αναφορικά με δανεισμό του Πέδρο Βίτορ από την ΑΕΚ. Το μόνο που συζητήθηκε ήταν η περίπτωση απόκτησής του Βραζιλιάνου με τη μορφή συνιδιοκτησίας με την ΑΕΚ, ενώ θα υπάρχει και όρος για την αγορά του παίκτη.
to10

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου