Tuesday, 16 April, 2024

Έκοψε βασιλόπιτα ο Αλμωπός Αριδαίας, τρεις τυχεροί και ευχές

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2023 έκοψε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αλμωπού Αριδαίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της Διοίκησης αφού γευμάτισαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Εστιατόριο Υδρόλιθος στο Λουτράκι Αλμωπίας, έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2023 σε οικογενειακό κλίμα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Παντελίδης στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας αλλά και την πεποίθηση του πως ο Αλμωπός θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του και το 2023.

Στη βασιλόπιτα υπήρχαν τρία φλουριά ενώ οι τυχεροί της βραδιάς ήταν από πλευράς των ποδοσφαιριστών οι Θωμάς Τσιμπούκας και Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος το φλουρί κέρδισε ο βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Τυριακίδη, Γιώργος Σγούρδας. Ο πρόεδρος της ομάδας και η διοίκηση δώρισαν στους τυχερούς χρηματικό ποσό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός ευχαριστεί τόσο τα Αρτοζαχ/στεία Βαδάς για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας όσο και το Ydrolithos bistrot restaurant για την άψογη φιλοξενία και το πλούσιο γεύμα που προσέφερε στην ομάδα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου