Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έτοιμη η επιστροφή Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Αλεξάντερ Πρίγιοβτς! Ο Σέρβος φορ κατάφερε να μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και όπως φαίνεται

όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για επιθετικό μετά το σοκ με τον Νέλσον Ολιβέιρα και οι συνθήκες μοιάζουν πιο ιδανικές από ποτέ για τη μεγάλη επιστροφή του υψηλόσωμου άσου στους «ασπρόμαυρους».
Χθεσινό (15/8) δημοσίευμα στην Πολωνία έκανε λόγο για ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον παίκτη τον οποίο όντως ο ΠΑΟΚ έχει σε πρώτο πλάνο, με τους Σέρβους μάλιστα να τονίζουν σήμερα πως πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Δικέφαλος είναι ο μεγαλύτερος υποψήφιος για την απόκτησή του.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «mondo.rs» τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην pole posotion για τη συγκεκριμένη περίπτωση επισημαίνοντας όμως ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας.
Είναι δεδομένο ωστόσο ότι εφόσον ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, λόγω και της παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει τον πρώτο λόγο. Με τον Δικέφαλο ο Πρίγιοβιτς μέτρησε συνολικά 86 συμμετοχές με 55 γκολ και 8 ασίστ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου