Thursday, 25 April, 2024

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών ο Δημήτρης Σπυρινούδης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών ο Δημήτρης Σπυρινούδης, χτυπημένος από καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία των Λαγυνών, του δήμου Λαγκαδά
Ο 27χρονος υπήρξε αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Λαγυνών,
O Εθνικός Λαγυνών σε ανακοίνωση του ανέφερε:
Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Σπυρινούδης σε ηλικία μόλις 27 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Δημήτρης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Εθνικού Λαγυνών από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Στην συνέχεια μεταπήδησε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, όπου και είχε αρκετές διακρίσεις. Η μεγάλη του αγάπη ήταν όμως ο Εθνικός Λαγυνών και στο κάλεσμα της ομάδας ανταποκρίθηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο της ομάδος στην Α ερασιτεχνική κατηγορία. Ο Δημήτρης ή «Βιερίνια» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του θα παραμείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές μας.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Κυριακή 21 Μαρτίου. Εκ μέρους του Δ.Σ του Εθνικού Λαγυνών θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Κάλο παράδεισο Δημήτρη!
Συλλυπητήρια από την ΕΠΣ Μακεδονίας
Η ΕΠΣ Μακεδονίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Σπυρινούδη για τον αδόκητο θάνατό του και στην αθλητική οικογένεια της Θύελλας Περιστερώνας της οποίας υπήρξε ποδοσφαιριστής.
Φόρεσε ακόμη τη φανέλα του Ελλήσποντου Κριθιάς, του Αρη Καβαλαρίου, του Εθνικού Λαγυνών.
πηγή lagadas.net, metrosport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου