Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έχασε την ευκαιρία η Βέροια – Ούτε στη Λιβαδειά κατόρθωσε να σκοράρει

Η πρώτη ευκαιρία για απευθείας άνοδο χάθηκε για τη Βέροια. Στο δεύτερο μπαράζ, παρότι ήταν καλύτερη, δεν κατόρθωσε να σκοράρει και στην λήξη του ματς

δέχθηκε τέρμα και ηττήθηκε με 1-0. Μετά από τις δυο ήττες από τον Λεβαδειακό, η Βέροια θα αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα μπαράζ την Λαμία για μια θέση στην SL1.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Ο Λεβαδειακός ήταν είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά ωστόσο σε κανένα σημείο του 45λεπτου δεν κατόρθωσε να φτάσει σε επικίνδυνη τελική φάση.

Η Βέροια από την πλευρά της, μετά το 15λεπτο ισορρόπησε και παρά τα πολλά της λάθη, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή της Βέροιας σημειώθηκε στο 4’. Μετά από κόρνερ, ο Γιακουμάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μαραγκός έκανε κεφαλιά ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι και αρκετά πλάγια αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 10’ η Βέροια βγήκε στην αντεπίθεση. Ο Πασάς έβγαλε στον κενό χώρο τον Γιακουμάκη, ο επιθετικός της Βέροιας σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε.

Στο 27’ ο Οικονόμου έπιασε μια βολίδα έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο Μάρκοβιτς απόκρουσε. Στο 32’ ο Γιακουμάκης πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Πασά αλλά ο φορ της Βέροιας έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία για γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός κάθησε πίσω για να διατηρήσει το αβαντάζ που του έδινε η πρώτη νίκη και η Βέροιας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων… Στο τελευταίο τέταρτο η Βέροια έκλεισε τον Λεβαδειακό στην περιοχή του αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε θέση εκτέλεσης για το γκολ που θα την έφερνε μπροστά στο σκορ.

Στο 93′ σε μια αντεπίθεσή τους οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ με τον Μπαρμπόσα, με σουτ μέσα από την περιοχή και πήραν την άνοδο.

Μετά τη φάση του γκολ, οπαδοί του Λεβαδειακού μπήκαν στο γήπεδο και σημειώθηκαν επεισόδια. Στην φάση των επεισοδίων τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Πεταυράκης και η Βέροια συνέχισε αναγκαστικά το ματς (είχαν γίνει οι αλλαγές που δικαιούνταν να κάνει) με δέκα παίκτες.

Διαιτητής: Αγκάγιεβ (Αμιράλι, Ζενάλοφ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μαχανάκ, Βήχος (63’ Παναγιώτου), Νίλι (63’ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79’ Λιάγκας), Πολέτο, Μουτίνιο (56’ Βρακάς), Μυτίδης (56’ Μπαρμπόσα).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25’ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68’ Πόζογλου), Πασάς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου