Friday, 19 April, 2024

Έχει αξία το Over στο Τορίνο, σκοράρουν αμφότερες στη Λεμεσό

Η αδιάφορη ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ, ενώ απόψε διεξάγεται και το ντέρμπι του Τορίνου, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Γιουβέντους.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα διαδικτυακά καζίνο live

  1. ΑΕ Λεμεσού-ΠΑΕΕΚ (19:00)

Ξεκινάμε από την Κύπρο και την εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική. Η ΑΕ Λεμεσού έμεινε οριστικά εκτός πλέι οφ και τα υπόλοιπα ματς της κανονικής διάρκειας, αλλά και αυτά των πλέι άουτ θα είναι σκέτη… αγγαρεία. Στο μυαλό της είναι μόνο ο επαναληπτικός Κυπέλλου κόντρα στον μισητό Απόλλωνα. Από την άλλη, η ΠΑΕΕΚ «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Το παλεύει στα τελευταία παιχνίδια, αισιόδοξο σημάδι πως βρίσκει δίχτυα.

➥Λίγο η χαλάρωση της ΑΕΛ, λίγο η καλή εικόνα της ΠΑΕΕΚ στα τελευταία ματς μάς κάνουν να στραφούμε στο αξιόλογο G/G του 2.05.

  1. Γιουβέντους-Τορίνο (21:45)

Ολοκληρώνουμε με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Τορίνο. Η Γιουβέντους δίνει μάχη για να μπει στην τετράδα της βαθμολογίας, προέρχεται από το 1-1 με την ανταγωνίστρια Αταλάντα. Παραμένει αήττητη για 11 σερί ματς (7-4-0), ενώ ακολουθεί το ματς με τη Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ξεσπάσει γκρίνια στην Τορίνο, αιτία η μη νίκη στα τρία τελευταία ματς (0-1-2), έχοντας μάλιστα βατούς αντιπάλους. Βέβαια, η βαθμολογική της θέση είναι άνετη και ο κόουτς Ιβάν Γιούριτς δεν ανησυχεί. Η Γιούβε είναι βελτιωμένη, όχι όμως για να πονταριστεί η νίκη της στο ντέρμπι σε τέτοιες αποδόσεις. Παίζεται χωρίς τύψεις το Over 2,5 στην τιμή του  2.05.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου