Friday, 19 April, 2024

Ίκαροι Γιαννιτσών: Η φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ειδικό Σχολείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο

To Σάββατο 21.12 ήταν μια καταπληκτική ημέρα για την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast. Γεμάτη έντονα συναισθήματα, διοργανώσαμε

μια φιλανθρωπική εκδήλωση στα πλαίσια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Βαφύρα Διου για το πρωτάθλημα της Α΄Εκασκεμ στο οποίο πρωταγωνιστούμε. Βοηθήσαμε το κοινωνικό Παντοπωλείο μαζεύοντας τρόφιμα και ενισχύσαμε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών συγκεντρώνοντας χρήματα. Το κυριότερο όμως είναι ότι καταφέραμε παράλληλα να διοργανώσουμε μια αξιοπρεπή γιορτή με πολλά χάπενινγκ και δώρα. Κάποια από τα χάπενινγκ που διοργανώσαμε θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε μόνιμες δραστηριότητες στους εντός έδρας αγώνες μας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη για μια τόσο δύσκολη μέρα, καθώς ήταν ουσιαστικά εργάσιμη με τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα λόγο γιορτών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που ήρθε και έχουμε την αίσθηση ότι έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που πρόσφερε η ομάδα που επιβλήθηκε του αντιπάλου της με το ευρύ 97-67. Αλλά κυρίως έμειναν ικανοποιημένοι από όλα τα χάπενινγκ που διοργανώσαμε. Τα σουτ από το κέντρο του γηπέδου με έπαθλο 100 ευρώ!

Τις κληρώσεις με πάνω από 20 δώρα από χορηγούς μας. Το photobooth που πραγματικά έκανε πάταγο επιτρέποντας μικρούς και μεγάλους να βγάλουν και να πάρουν δωρεάν φωτογραφίες και ευχαριστούμε το φωτογραφείο SI STUDIO. Τη μουσική επένδυση και την παρουσίαση και την υποστήριξη της εκδήλωσης από το Fame Radio και τον Νίκο Φλίκα! Τις μπάρες ενέργειας που μοιράσαμε μια προσφορά της εταιρίας panini-foods.gr. Τέλος και την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα της περιοχής μας για εκτενή άρθρα για την εκδήλωση τον ΛΟΓΟ ΠΕΛΛΑΣ. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες της ομάδας μας που βοήθησαν να πετύχουμε κάτι τόσο όμορφο όπου τόσα πολλά μικρά παιδάκια παιδιά συμμετείχαν να κρατώντας crops από το photobooth και διαγωνίζονταν σε παιχνίδια μπάσκετ στο ημίχρονο δοκιμάζοντας τις μπάρες ενέργειας χαρούμενα με τα μικρά δώρα που κάποια από αυτά κέρδιζαν στις κληρώσεις που πραγματοποιήσαμε. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε ακόμα ποιο δυναμικά, Χρόνια Πολλά με Υγεία για όλο τον Κόσμο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου