Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ίκαροι Γιαννιτσών: Νικηφόρο πέρασμα από την Αλεξάνδρεια

Στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής στις 23/11 η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast ταξίδεψε στη Μελική για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας

στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μελίκης .Το παιχνίδι ήταν νικηφόρο για ακόμη μια αγωνιστική για το σύνολο του Καραμιχάλη, όπου είδε όλους τους παίκτες να είναι θετικοί σε αυτή την δοκιμασία. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των Γιαννιτσών επιβλήθηκε της πολύ ανταγωνιστικής ομάδας του Άθλου Αλεξάνδρειας με διαφορά 15 πόντων (67-82). Οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο παίρνοντας τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή. Στην συνέχεια η ομάδα της Αλεξάνδρειας ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να πιέσει την ομάδα των Γιαννιτσών. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους Ίκαρους Γιαννιτσών Rolloplast να προηγούνται με σκορ 35-50.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Καραμιχάλη συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έκλεισαν θετικά ακόμα ένα δεκάλεπτο. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Άθλου κράτησαν την ανταγωνιστικότητα τους δίχως όμως να καταφέρουν να έχουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-30, 35-50, 49-66, 67-82.
ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΑΓΓΕΛΗΣ) Αγγέλης 4, Μούτσας 2,Τακουτής 11 (3), Ντάμτσης, Χαριστόπουλος 11, Στακτάρης 2, Τσαρούχα 20 (1), Χατζηλεμονιάς 4, Μηντζαρίδης 13.
ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ROLLOPLAST (ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ) Οξούζης 6, Μύζιου 8, Αθαναηλίδης 20, Σπόντης 3, Ελευθεριάδης 20, Μπογδάνης 9(2), Πετρίδης 15 (1), Γκιώσης.
Την επόμενη αγωνιστική 30/11 (Σάββατο) στις 20:30 η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast αντιμετωπίζει με τη στήριξη, τη δυναμική, την ποιότητα του Hotel Alexandros (Κουγιουμτζίδη 5, Γιαννιτσά) την ομάδα του ΑΓΕ Πιερίας σε ένα ουσιαστικά ντέρμπι όπου καλούνται οι παίκτες και ο προπονητής να ανταπεξέλθουν αυτού του εγχειρήματος. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια θα παίξει και η παρουσία του κόσμου της πόλης των Γιαννιτσών αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πέλλας. Έτσι λοιπόν οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast καλούν τον κόσμο της πόλης να παρακολουθεί και να στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας, από το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια, από τον Λόγο της Πέλλας (https://logospellas.gr/), από το site της ομάδας (http://ikaroigiannitsonbc.gr/) και από τα social media της ομάδα σε facebook (Ίκαροι) και στο instagram (ikaroigiannitson).

*photo αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου