Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Λαϊκά δικαστήρια και έξω από το ΟΑΚΑ για το 1-5

Οι οπαδοί της ΑΕΚ εξαγριώθηκαν από την εικόνα της ομάδας τους και τον διασυρμό (1-5) από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

με τα λαϊκά δικαστήρια να συνεχίζονται κι εκτός γηπέδου.
Οι φίλοι της Ένωσης έκραξαν πρώτα τους παίκτες στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, ενώ η ένταση συνεχίστηκε κι εκτός σταδίου (σ.σ. στο πάρκινγκ).
Όλοι οι παίκτες μαζεύτηκαν γύρω από τον κόσμο της ομάδας και τα άκουσαν και πάλι, ενώ στη συνέχεια όλη η αποστολή αποχώρησε μαζί για λόγους προστασίας.
Αποθεώθηκαν στον Ρέντη οι θριαμβευτές του ΟΑΚΑ
Οπαδοί του Ολυμπιακού, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποθέωσαν τον Μαρτίνς και τους παίκτες στον Ρέντη αμέσως μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Αποθεώθηκαν στον Ρέντη οι θριαμβευτές του ΟΑΚΑ
Χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής (4/4) στον Ρέντη, περίπου δύο ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποθεώθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού που με συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα γιόρτασαν το 5-1 επί της ΑΕΚ. Κι όλα αυτά τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς είχαν την απαιτούμενη απόσταση από τα μέλη της αποστολής.
Αρχικά το ραντεβού δόθηκε στο Καραϊσκάκη, στη συνέχεια υπήρχε η πληροφορία ότι ο κόσμος θα πήγαινε στα μισά του δρόμου της επιστροφής του πούλμαν από το ΟΑΚΑ για να την συνοδεύει έως τον Ρέντη, αλλά τελικά αποφασίστηκε οι οπαδοί να πάνε κατευθείαν στο προπονητικό κέντρο για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές και τον Μαρτίνς, περιμένοντας την αποστολή στο δρόμο έξω από τις εγκαταστάσεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου