Friday, 29 March, 2024

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Κλείνει η 4άδα στο Κύπελλο Ελλάδας

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:15, Live Onsports/Cosmote Sport 3) στον επαναληπτικό του 1-1 στο Αγρίνιο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με τον Μάσιμο Καρέρα στο τιμόνι η ΑΕΚ έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ακόμα κι αν δεν εντυπωσιάζει. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βελτιωθεί κι αυτό έγινε ακόμα πιο σαφές μετά και τη μεγάλη νίκη 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του ισχυρού φέτος, ειδικά στην έδρα του, Άρη.
Η ΑΕΚ έχει στόχο και το Κύπελλο, όμως, πέρα από τη βελτίωση της θέσης της στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά.
Το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο Αγρίνιο τελείωσε ισόπαλο 1-1, κάτι που σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» έχει ένα προβάδισμα για να βρεθεί στα ημιτελικά. Εκεί ήδη βρίσκονται οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης και περιμένουν τον… τέταρτο της παρέας.
Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, έχει βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα παίξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος απέναντι στην Ένωση. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάκης Χάβος κι οι παίκτες του δεν θα είναι αδιάφοροι και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα αναπροσαρμόσουν και τα πλάνα τους.
Η ΑΕΚ θα έχει αυτή τη φορά τον Ολιβέιρα, που μπήκε κανονικά στην αποστολή αλλά όχι και τον Τσιγκρίνσκι. Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.
Στον αντίποδα, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ντίας και οι τραυματίες, Λιάβας, Λουσέρο, Παρράς, Γιαννιώτης και Τζανακάκης. Αντίθετα, Κνετ και Μαρσιάλ συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα των Αγρινιωτών. Στην αποστολή του Παναιτωλικού συμμετέχουν οι: Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Φυτόπουλος, Κέβιν, Καββαδίας, Μαλής, Μαρσιάλ, Μουνιέ, Μιμίτο, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Κνετ και Φερνάντεθ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου