Tuesday, 16 April, 2024

ΑΕΚ: Το “ζόρικο” καλοκαίρι του Ουζουνίδη

Ύστερα από μια ζόρικη ποδοσφαιρική σεζόν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ήρθε ένα ακόμα πιο ζόρικο καλοκαίρι, έστω και για διαφορετικούς λόγους
Τη σεζόν που πέρασε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μ’ αυτόν τον κυκεώνα εξωαγωνιστικών προβλημάτων, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα την ευχόταν ούτε στον χειρότερο εχθρό του. Πιθανότατα ο Έλληνας τεχνικός ονειρευόταν το φινάλε του πρωταθλήματος, αποκλειστικά και μόνο για να μπορέσει να φύγει για διακοπές και να αποφορτιστεί απ’ όλη αυτή την ένταση που πέρασε μέσα στη σεζόν.
Πριν καν όμως αρχίσει να αδειάζει το κεφάλι του απ’ όσα πέρασε, ξεκίνησε να… γεμίζει μ’ όσα θέλει να κάνει. Ο Ουζουνίδης από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ, έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Και από τότε επί της ουσίας, δεν έχει σηκώσει κεφάλι.
Οι διακοπές πήγαν περίπατο για τον Ουζουνίδη. Έφυγε εκτός Αθηνών για τα σεμινάρια που προβλέπονται από το δίπλωμα του. Αλλά πλέον βρίσκεται εντός των τειχών και έχει συνεχόμενες συσκέψεις τόσο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όσο και με τους συνεργάτες του.
Άλλωστε, οι μηχανές για την υλοποίηση του προγραμματισμού της νέας σεζόν, δουλεύουν πλέον στο φουλ. Ο Ουζουνίδης προχωρά τον σχεδιασμό της δουλειάς που θα γίνει στην προετοιμασία. Ενώ παράλληλα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή για το κομμάτι της ενίσχυσης.
Το θέμα της προσθήκης ενός εξτρέμ είναι αυτό που “καίει” τον τεχνικό της ΑΕΚ. Άλλωστε έχει ζητήσει αυτή την κίνηση (μαζί με του φορ), πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Και αν η υπόθεση της μεταγραφής επιθετικού, λόγω παραμέτρων (λέγε με και Αραούχο) φαίνεται να καθυστερεί, αυτή του εξτρέμ θα πρέπει να… τρέξει.
Παράλληλα, ο Ουζουνίδης ενημερώνεται και για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βράνιες. Και φυσικά μελετά πολύ προσεκτικά το ρόστερ, κάνοντας φύλλο και φτερό το υλικό που ήδη υπάρχει, προκειμένου να σχεδιάσει το πλάνο με το οποίο θα κτίσει τη νέα ΑΕΚ.
Όλα αυτά υπαγορεύουν καθημερινές συσκέψεις και δουλειά και ως εκ τούτου οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν πάει… περίπατο. Μόνο κάποιες σύντομες “αποδράσεις”, έχουν απομείνει.
sport24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου