Friday, 19 April, 2024

Αερωπός Έδεσσας: Μεταγραφικό “χτύπημα” με Stanislav Petrychko

Η συνέχεια των μεταγραφικών αποκτημάτων του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας συνεχίζεται από τη χώρα της Ουκρανίας και το όνομα αυτού Stanislav Petrychko.
Ο υψηλόσωμος περιφερειακός με ύψος 1,96 ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας μας και θα αποτελεί για φέτος πολύτιμο μέλος της οικογένειας μας.
Ο 33χρονος δεξιόχειρας διεθνής έχει εμπειρία από πολλές ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο.
Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν είναι:
Vac-Ουγγαρία από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τον Ιούνιο του 2020.
MYK-Τουρκία από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.
Graeta Sporting Club-Ιταλία από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2019.
Junior Fasano-Ιταλία από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι τον Δεκεμβρίο του 2018
Benevento-Ιταλία από το 2014 μέχρι το 2018.
HC Portovik-Ουκρανία από το 2012 μέχρι το 2014.
ZTR Zaporozhye-Ουκρανία από το 2006 μέχρι το 2012.
Επίσης ήταν μέλος την εθνικής ομάδας Ουκρανίας στην ομάδα της U-18 αργότερα αγωνίστηκε στην ομάδα της U-20 και το 2011 μέχρι το 2012 ήταν μέλος της Senior National team of Ukraine.
Ο ίδιος πρόσθεσε για την μεταγραφή του:
«Θεωρώ ευκαιρία και πρόκληση για μενα, να γίνω ένα κομμάτι του μαχητικού συνόλου της Έδεσσας. Πριν πολλά χρόνια στους αγώνες μας(ΖΤΡ Ζαπορόζιε) με τον ΠΑΟΚ είχα καταλάβει την δυνατότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Με εντυπωσίασαν η ομορφιά της χώρας και η καλοσύνη των ανθρώπων της. Πραγματικά ενθουσιάστηκα ότι μου δίνεται ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ανυπομονώ για την συνάντηση με την διοίκηση με τους προπονητές και με τους καινούργιους μου συμπαίκτες. Μαζί με την καινούρια μου ομάδα να πετύχουμε όλους τους στόχους και να προσφέρουμε ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο της Έδεσσας».
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας Stanislav σου ευχόμαστε από καρδιάς μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου