Friday, 29 March, 2024

Αερωπός Έδεσσας: Πρωτιά στην εγγραφή μητρώου!

Εκτός από τις πολλές αγωνιστικές διακρίσεις του πανελλαδικά στο ελληνικό χάντμπόλ και με παρουσίες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

ο Αερωπός Έδεσσας MANDYNAMIC κατέκτησε σήμερα και μια ακόμη σημαντική πρωτιά, αυτήν της άρτιας οργάνωσης, της οικονομικής συνέπειας αλλά και της νοικοκυροσύνης που διακρίνει τον Σύλλογο.
Το κορυφαίο και χωρίς αμφισβήτηση εδώ και χρόνια αθλητικό σωματείο του Νομού, είναι το πρώτο της Α1 Ανδρών (PREMIER HANDBALL) και ένα από τα 4 μόλις του αθλήματος, σε σύνολο 62 αιτήσεων, που πέτυχε την εγγραφή του στο νέο Μητρώο ΓΓΑ-Αυγενάκη.
Ο σχετικός φάκελος που κατεθεσε η Διοίκηση του συλλόγου ελέχθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες και βρέθηκε πλήρης, την ώρα που απορρίφθηκαν άλλες επώνυμες ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ.
Εκείνο που μέτρησε ωστόσο ήταν το γεγονός ότι ο Αερωπός δεν είχε την παραμικρή οφειλή προς ΙΚΑ, εφορία , εγχώρια και διεθνή Ομοσπονδία και επίσης ότι προσκόμισε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και δικαιολογητικά σε ότι αφορά την αγωνιστική, διοικητική και νομική του υπόσταση και λειτουργία.
Για τη συμπλήρωση και την πληρότητα του φακέλλου εργάστηκαν υπεύθυνα και συντονισμένα τις προηγούμενες ημέρες, διοικούντες, νομικοί καθώς και ο λογιστής του Αερωπού, φέρνοντας σε πέρας μια αποστολή, που όσο απλή μοιάζει εκ πρώτης όψεως, τόσο σύνθετη και δύσκολη αποδεικνύεται για τα περισσότερα αθλητικά σωματεία της χώρας!
Σύμφωνα τέλος με πρόσφατη εξαγγελία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τα σωματεία που εγγράφονται στο μητρώο της ΓΓΑ θα λάβουν άμεσα οικονομική ενίσχυση ύψους 2.500 ευρώ.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι διοικούντες του Αερωπού, δικαιώνοντας τον τίτλο που έχει η ομάδα, το καμάρι της πόλης και όλου του Νομού Πέλλας. Πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες.
Τάσος Δούκλης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου