Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αερωπός Έδεσσας: Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων

Ο Αερωπός Έδεσσας, δικαιώνοντας την άψογη δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου χάντμπολ, συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά σε φιλική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων

που θα διεξαχθεί από την Τρίτη 28 Ιουνίου έως το Σάββατο 2 Ιουλίου στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η ομάδα των παίδων ήταν αυτή που πρόσφατα φιλοξένησε συνομήλικους αθλητές χάντμπολ από την Γερμανία, γεμίζοντας με εμπειρίες που θα φανούν πολύτιμες στο μέλλον.

Η ομάδα της Έδεσσας, κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Κεντρική Μακεδονία και έτσι κέρδισε την συμμετοχή της στους τελικούς. Η ψυχή της ομάδας είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της Έδεσσας Χρήστος Μαρίνος, που πραγματικά φροντίζει για τα πάντα.

Η αλήθεια είναι ότι έχει κληρωθεί σε δύσκολο όμιλο, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Άρη Νικαίας και τον Δούκα.

Πρώτος στόχος η συλλογή εμπειριών, αλλά κρυφά μέσα τους υπάρχει και η αισιοδοξία για την επιτυχία. Να τονίσουμε ότι προκρίνονται οι τρεις πρώτοι του ομίλου και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Όπως και να έχει θέλουν το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του αθλήματος και τις ευχές όλων να εκπροσωπήσουν άξια την Έδεσσα και τον Νομό Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου