Friday, 29 March, 2024

Αερωπός: Νέο ξεκίνημα για τα Τμήματα Υποδομών χάντμπολ

Ξεκινάει με πολύ αισιοδοξία η νέα αθλητική χρονιά των τμημάτων υποδομής του Αερωπού Έδεσσας, που έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο.
Η διοίκηση, που βρίσκεται συνεχώς κοντά στα νέα παιδιά, με ανακοίνωση της τονίζει τα εξής:
“Ο σύλλογος Αερωπός Έδεσσας ManDynamic ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων και των εγγράφων για το νέο αθλητικό έτος εκφράζοντας ευχές για την υγειονομικά ομαλή κύλιση του.
Το τελικό πρόγραμμα της αθλητικής χρονιάς θα ανακοινωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Με πρώτιστο μέλημά μας την ασφάλεια των αθλητών μας, ανακοινώνουμε πως οι προπονήσεις θα γίνονται με την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ. Γ. Α.
Επ αυτού, για την συμμετοχή των αθλητών (μόνο για την έναρξη των προπονήσεων του έτους) υποχρεωτική είναι η προσκόμιση στον προπονητή έντυπης μορφής αντίγραφου αρνητικού rapid (Δωρεάν λήψη δειγμάτων θα διενεργηθεί την Δευτέρα 30 / 9 στην περιοχή των μικρών καταρρακτών από τις 10 έως τις 2, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ).
Σύμφωνα με την ΚΥΑ εξαιρούνται της παραπάνω υποχρέωσής οι αθλητές που εχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο υποχρεούνται να προσκομίσουν σε έντυπη μορφή κατά την έναρξη των προπονήσεων.
Τη δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας οι αθλητές θα πρέπει να κάνουν self test, το αποτέλεσμα του οποίου και θα προσκομίσουν επίσης σε έντυπη μορφή στο προπονητή, αφού πρώτα το υποβάλουν στην σελίδα gov. gr. Το έντυπο πρέπει να φέρει υπογραφή γονέα.
Οι προπονήσεις της εβδομάδας που ανακοινώθηκαν παραπάνω, θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Σταδίου. Η είσοδος θα γίνετε μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης από την πλαϊνή είσοδο κοντά στην εκκλησία.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών και φίλους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη και το συνεχές υποστηρικτικό τους έργο.
Δεσμευόμαστε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα υψηλά standards που έχουμε εξασφαλίσει για τα μέλη του συλλόγου μας.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν θερμά και ευχόμαστε η ενασχόληση με το άθλημα να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες φιλίας και αθλητικής συνεργασίας.”
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου