Thursday, 25 April, 2024

Αερωπός-Φίλιππος Βέροιας στην Έδεσσα – Ματς κομβικής σημασίας για την τετράδα!

Ολοκληρώνεται αύριο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας του χάντμπολ, στον Βόρειο Όμιλο, με την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας

να φιλοξενεί στις 6μμ στην έδρα της τον Φίλιππο Βέροιας.
Η παράδοση ευνοεί τον Αερωπό, ωστόσο τα παιχνίδια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο.
Το πρωτάθλημα διακόπτεται για δύο εβδομάδες, καθώς υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής, με τον Αερωπο, να φιλοξενεί αμέσως μετά, τον ΠΑΟΚ.
“Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα και αμφότερες θα προσπαθήσουν να επανακάμψουν στα θετικά αποτελέσματα, στην προσπάθειά τους να καλύψουν βαθμούς από προηγούμενες απώλειες παιχνιδιών” επεσήμανε μιλώντας στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ο τεχνικός καθοδηγητής των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας Κώστας Τούτσης. Και συνέχισε: “Θα χαρακτήριζα το ματς αυτό κομβικής σημασίας για τις δυο ομάδες, καθ΄οτι το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής θα φέρει και την σταθεροποίηση ενός εκ των δυο ομάδων στην πρώτη τετράδα του ομίλου. Ξέρουμε οτι ο Αερωπός είναι μια αξιόμαχη ομάδα, για αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα σ’ όλους τους τομείς και να πάμε να κερδίσουμε, κλείνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ιδεατά τον α’ γύρο”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου