Thursday, 25 April, 2024

Αλμωπός Αριδαίας – ΑΟ Καβάλας 1-0: Εξελίσσεται σε μαρτύριο η χρονιά…

Νέα εκτός έδρας αποτυχία για τον ΑΟΚ. Αυτή  τη φορά έχασε και από τον Αλμωπό. Η απόδοση του, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν κάτω του μετρίου.

Εκτός έδρας… χάνεται.   Αυτή η ομάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές και ίσως η ήττα φέρει και άλλες εξελίξεις.

Ο Αλμωπός προηγήθηκε με 1-0 από νωρίς και κράτησε μάλλον εύκολα το σκορ. Ο ΑΟΚ δεν είχε τη δύναμη και το κουράγιο να ανατρέψει της εις βάρος του κατάσταση, ενώ είχε μπροστά του, ένα ολόκληρο παιχνίδι.

Είναι άξιος της μοίρας του.

Ο Διγκόζης ξεκίνησε για πρώτη φορά με τερματοφύλακα τον Συριτούδη.  Δεξιά ο Μπαντάνης και αριστερά ο Κυριακίδης με δυο κεντρικούς αμυντικούς, τον Γιαλούση και τον Μπάτζιο. Στη μεσαία γραμμή ο Λαδάκης και ο Τουμανίδης.  Στα πλάγια της επίθεσης ο Παππάς και ο Πτηνόπουλος με ελεύθερο στον κάθετο άξονα τον Μπλιό και τον Παβίσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.  Στο β` μέρος ο Λίτσκας πέρασε στην κορυφή της επίθεσης με τον Παβίσεβιτς ελεύθερο στον κάθετο άξονα ενώ ο Μπρατσιάνι άλλαξε τον Παππά στο 56`.  Ο Δέντσας ήταν η   τρίτη αλλαγή του Διγκόζη.  Όλα αυτά δεν έφεραν αποτέλεσμα. Η εμφάνιση ήταν πολύ κακή. Στο β` μέρος ο ΑΟΚ δεν απείλησε ούτε μια φορά.  Ο Κεχαγιάς για πρώτη στην 18αδα σαν αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 2` ο Παντελίδης από πολύ κοντά με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 20` ο Παππάς από τη μικρή περιοχή θέλησε να βρει τον Παβίσεβιτς αλλά τον προλάβανε οι αμυντικοί της Αριδαίας.

Στο 44` τετ α τετ ο Παντελίδης δε βρίσκει στόχο.

Στο 66` πλασέ του Χρήστου Καραγιάννη που πέρασε από το ρόστερ του ΑΟΚ, πριν από 8-9 χρόνια περίπου, έσωσε έξοχα ο Συριτούδης.

Στο 78` βγήκε η κίτρινη στον Δέντσα, που βιάστηκε να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλάζοντας τον Τουμανίδη.

Καβάλα (Άγγελος Διγκόζης): Συριτούδης, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Λαδάκης, Γιαλούσης, Τουμανίδης 78` Δέντσας , Μπλιός (46′ Λίτσκας), Μπαντάνης, Παβίσεβιτς, Παππάς (56′ Μπρατσιάνι), Πτηνόπουλος.

Αριδαία : Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπασυμεών, Μουρατίδης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Θ. (67’ Ελευθεριάδης Γ.), Παντελίδης (89’ Κοβάτσης), Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Σιδώρης (46’ Ελευθεριάδης Λ.), Τσιρλίδης.

proininews.gr

Αλμωπός Αριδαίας – ΑΟ Καβάλας 1-0: Εξελίσσεται σε μαρτύριο η χρονιά…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου