Saturday, 20 April, 2024

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Δόξα Εξαπλατάνου 1-1

Η ομάδα της Αναγέννησης με αντίπαλο τη Δόξα Εξαπλατάνου αντιπαρατέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο των Γιαννιτσών, για το πρωτάθλημα της Α´1 Πέλλας, το απόγευμα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου.

Η Αναγέννηση του προπονητή Κουτίδη παρατάχθηκε με 4-3-3 και συγκεκριμένα με τον Τομπουλίδη να υπερασπίζεται την εστία , δεξιά τον Αλεξανδρίδη Γ. , αριστερά τον Χατία ενώ δίδυμο στην άμυνα οι Κυζιρίδης και Θεοδωρούδης. Τριάδα στο κέντρο οι Στεφανίδης, Γεωργιάς και Ξανθόπουλος και μπροστά βρέθηκαν στο αριστερό ακρο ο Αλεξανδρίδης Κ. , δεξιά ο Κοκκινίδης ενώ σέντερ φορ ο Πισμισάκης.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι Τερζής, Κατηριάδης, Λαζαρίδης που αντικατέστησαν τους Χατία, Γεωργιά, Αλεξανδρίδης Γ. Αρχικά λοιπόν το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τον έλεγχο να τον έχει η Αναγέννηση όμως σε μία κόντρα ο Εξαπλάτανος προηγήθηκε με 0-1. Σχετικά με την Αναγέννηση στο πρώτο μέρος είχε να επιδείξει δύο ευκαιρίες μία κεφαλιά του Πισμισάκη και ένα σουτ  του Τερζή που έβγαλε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Έτσι λοιπόν  το τέρμα του Λεμονάκη στο 20΄χώριζε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στη συνέχεια και όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την Αναγέννηση, πίεση από την αρχή ως το τέλος αλλά δυστυχώς ήρθε μόνο η ισοφάριση και όχι η νίκη.

Σκόρερ του τέρματος της ισοφάρισης ήταν  στο 67΄ ο Κοκκινίδης που κατάφερε  να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από δοκάρι που είχε στην αρχή της φάσης ο Ξανθόπουλος.

1-1 το τελικό αποτέλεσμα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου