Thursday, 25 April, 2024

Ανανέωσε ο Σάκης Ντιμτσούδης με τη Δόξα Μελισσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με ιδιαίτερο ζήλο και υψηλότερες προσδοκίες, ξεκίνησε την υλοποίηση του προγραμματισμού

της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-18, με την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχή χρονιά, με τον πετυχημένο, εργατικό προπονητή, άριστο γνώστη του έμψυχου υλικού, των δυνατοτήτων και των αναγκών των Μαυραετών, Σάκη Ντιμτσούδη.

Στόχος της Διοίκησης για τη νέα σεζόν 2017-18, είναι:

-Η ανανέωση του έμψυχου υλικού της Ομάδας, με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από Ακαδημίες και Ομάδες της Α΄και Β΄ κατηγορίας, καθώς και 4-5 έμπειρους παίκτες, με σκοπό τη δημιουργία μια ανταγωνιστικής Ομάδας, η οποία θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

-Την οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημίων, για να δημιουργήσει ένα φυτώριο παραγωγής ταλέντων, που θα αποτελούν την κύρια πηγή ενίσχυσης της πρώτης Ομάδας.

-Την επισκευή και συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ» Μελισσίου, καθώς και του χορτοτάπητα του. Τέλος τη βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, με πράσινο, ώστε να αποτελεί ένα στολίδι, για το Δημοτικό Διαμέρισμα Μελισσίου και το Δήμο Πέλλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί τους φίλους της Ομάδας, να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και να σταθούν αρωγοί της, ώστε να πετύχει τους υψηλούς στόχους, για να κάνει περήφανους τους φιλάθλους της.

Ήδη με άκρα μυστικότητα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σε συνεργασ’ια με τον τεχνικό της Ομάδας, κινείται για την απόκτηση ταλαντούχων κι έμπειρων ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, στη διάθεση του προπονητή  τους την 1η εβδομάδα του Αυγούστου, στην έναρξη της προτοιμασίας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρει τον Εδεσσαϊκό , για την επιτυχία της ανόδου στη Γ΄ εθνική και του εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Καλεί όλους τους φίλους της ιστορικής Δόξας, για στήριξη, βοήθεια της Ομάδας, στη νέα αγωνιστική σεζόν, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ τους ΥΨΗΛΟΥΣ μας ΣΤΟΧΟΥΣ, που είναι η πρώτη τετράδα.

 Τρίτη συνεχή χρονιά προπονητής των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ο Ντιμτσούδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου