Friday, 19 April, 2024

Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ A. Αντωνίου: Δεν επηρεάζονται οι ομάδες της Πέλλας από την αναβολή

O πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Aστέριος Αντωνίου μίλησε στο «Σέντρα Πέλλας» για το «χαμό» που δημιουργήθηκε πριν τη συνεδρίαση

της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και τις αντιδράσεις των προηγούμενων ημερών και έφερε την αναβολή της συγκρότησης των Ομίλων!

Συγκεκριμένα, υπήρξαν πολλές εντάσεις για το ζήτημα των προκηρύξεων της Super League και της Football League, η οποία δεν κατέληξε πουθενά, με τις διαφωνίες τόσο στο προσυμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αλλά και εντός της Επιτροπής Πρωταθλήματος να μη φέρνουν αποτέλεσμα…
Ακούστηκαν μέχρι και προτάσεις να τοποθετηθούν οι ομάδες των Δωδεκανήσων με ομάδες των Ιονίων αλλά όχι στον ίδιο όμιλο με ομάδες Αθήνας και Πειραιά. Το ΔΣ της ΕΠΟ θα αποφασίσει στο συμβούλιο της 6/09 τη συγκρότηση των ομίλων.

Ο 2ος όμιλος όπου ανήκουν οι ομάδες της Πέλλας, όπως ανέφερε είναι πλήρης, δεν επηρεάζεται από την αναβολή και θα είναι με τους ομίλους της Γ’ Εθνικής Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Φλώρινας.

Επιπλέον, όπως είπε ο κ. Αντωνίου, στην Εκτελεστική επιτροπή συζητήθηκε η χθεσινή εξέλιξη της συνεδρίασης της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και τη δημιουργία Super League 2 (η τωρινή Football League) με τη συμμετοχή 12 ομάδων.

Τα λοιπά θέματα που αφορούν στην προκήρυξη της Football League, καθώς και ζητήματα ανόδου-υποβιβασμού από και προς την Super League 2, την Football League και τη Γ΄ Εθνική κατηγορία θα ρυθμιστούν έως την έναρξη των πρωταθλημάτων στις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου