Friday, 29 March, 2024

Απίστευτο! Πλακώθηκαν Κούγιας και Ντεγκρά στη φυσούνα! (pics-vid)

Σκηνές απείρου… κάλλους εκτυλίχθηκαν μετά το ματς της Λάρισας με τον Ηρακλή. Ο Αλέξης Κούγιας ήρθε στα χέρια με τον Ματίας Ντεγκρά με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν χαστούκια στη φυσούνα!

Εκεί περίμενε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τον 33χρονο Αργεντινό τερματοφύλακα, μετά το λάθος που έκανε δίνοντας την ευκαιρία στον Ηρακλή να ισοφαρίσει (2-2) και να πάρει τον βαθμό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το sdna.gr, ο Αλέξης Κούγιας όχι μόνο τα… έψαλλε στον Ντεγκρά αλλά και τον χαστούκισε! Ο τερματοφύλακας της Λάρισας, ωστόσο, δεν γύρισε και το άλλο… μάγουλο αλλά ανταπέδωσε το χαστούκι στον Κούγια! Όσοι βρίσκονταν κοντά  μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, αλλά το πρωτοφανές επεισόδιο ήδη είχε γίνει… Όπως είναι ευνόητο ο Ντεγκρά θεωρείται ήδη «τελειωμένος» από την ομάδα της Λάρισας.

koygias

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κούγιας πλακώνεται με τερματοφύλακα

Ο Αλέξης Κούγιας τα έχει βάλει και στο παρελθόν με τερματοφύλακα της ομάδας του.

Τη σεζόν 2007-08 ήταν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα και σε ματς στη Β΄ Εθνική με αντίπαλο την Καστοριά, ο Κούγιας βγήκε από τα… ρούχα του με τον Σιντιμπέ και τα δύο γκολ που δέχθηκε (σ.σ. ο ΠΑΣ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1) και τον κατηγόρησε πως ο αγώνας ήταν στημένος!

Τότε ο Κούγιας είχε δηλώσει: «Ήταν προφανές ότι στήθηκε. Όταν τελείωσε ο αγώνας, πήγα με ένα σίδερο και άνοιξα το κεφάλι του Σιντιμπέ! Ουδέποτε τόλμησε να με μηνύσει, ενώ ο Χατζάρας που παράκουσε τις εντολές μου να μην τον χρησιμοποιήσει, παραιτήθηκε. Κάποιοι παίκτες των Ιωαννίνων ήταν όλη μέρα στο κομπιούτερ και έπαιζαν στοίχημα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου