Friday, 29 March, 2024

Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς

Ως την καλύτερη διοργάνωση Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής τα τελευταία χρόνια, χαρακτήρισαν ξένοι αθλητές και επίσημοι τη φετινή

η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, 4 και 5 Οκτωβρίου στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς. H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργάνωσε για πρώτη φορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς.
Στον αγωνιστικό τομέα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος η Ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Άννυ Βατίδη με τον Morfey, Παντελή Σαλονικιό με την Six Degrees, Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi, Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII 16 Salamon P και Δημήτρη Μητώνα με την Jamelia κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας τα 90χμ. σε συνολικό χρόνο 17:44:58. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της Βουλγαρίας σε συνολικό χρόνο 15:46:26.


Στο ατομικό αγώνισμα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος καλύτερη από ελληνικής πλευράς ήταν στην 8η θέση η Άννυ Βατίδη με τον Morfey που ολοκλήρωσε τα 90 χμ. σε χρόνο 05:51:06. Στην 9η θέση ήταν ο Παντελής Σαλονικιός με την Six Degrees με χρόνο 05:51:18, στην 10η θέση η Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi με χρόνο 06:02:34 και στην 12η θέση η Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII 16 Salamon P με χρόνο 06:55:07


Στο ατομικό αγώνισμα τα τρία μετάλλια κατέκτησαν αθλητές από την Βουλγαρία. Χρυσή Βαλκανιονίκης ήταν Magdalinka Vaneva με την Karla, ασημένια Βαλκανιονίκης η Maria Jordanova με την Amazonka Parva και χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Jordan Yankov με την Akila Ahmir.
Στο Διεθνή αγώνα CEI1* των 90 χμ. την πρώτη θέση κατέλαβε και πάλι για την Βουλγαρία η Dessislava Aleksieva με την Zemlianka και στην 2η θέση ήταν ο Βούλγαρος Ivan Stoichev με τη Manaba.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους στη διοργάνωση το Δήμο Κιλκίς, τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, καθώς και τους χορηγούς των Αγώνων για την υποστήριξη τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου