Friday, 29 March, 2024

ΑΣ Γιαννιτσά: Ήττα από Μακεδονικό – Χτύπησε ο Ιωσηφίδης

Το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς το μυαλό όλων είναι στον Νίκο Ιωσηφίδη

ο οποίος στο 67ο λεπτό έπεσε στο έδαφος, μετά από εναέρια μονομαχία, χάνοντας τις αισθήσεις του και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του συμπαίκτη του Γιάννη Πελτέκη και του γιατρού του αγώνα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικές κυρίως εξετάσεις και βρισκόμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα αυτών.
Όσον αφορά τον αγώνα, ο Μακεδονικός πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2-0 με γκολ που σημείωσαν οι Τοπούζης στο 59ο λεπτό και Πολύζος στο 77ο λεπτό του αγώνα σε δύο στιγμές αδράνειας της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας μας.
Συνθέσεις ομάδων:
Μακεδονικός: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Δοξάκης, Μπρατσιάνι, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Ζαννάκης, Καράμπελας, Τοπούζης, Γαρύφαλλος και Τσουκάνης, ενώ στον πάγκο ήταν οι: Καζουλίδης, Ασίμογλου, Κούφας, Παπαοικονόμου, Νατσιόπουλος, Πολύζος, Μπενάκης, Κυζίλης και Μπόικα.
Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης (69′ Χατζηαλεξιάδης), Ξανθόπουλος (78′ Πλατσιώτας Στ.), Πελτέκης, Χατζόπουλος, Σαμαράς (78′ Τασιώνας), Τσιάκαλος (58′ Δεληχατζής), Χαραβητίδης, Πρέτσι και Μυλωνάς, ενώ στον πάγκο έμειναν οι: Τοψής, Παπακαρμέζης, Αθανασιάδης, Πλατσιώτας Ελ. και Μαυρομάτης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου