Saturday, 20 April, 2024

ΑΣ Εδεσσαικός: Κυριακή με τον Ολυμπιακό Κυμίνων – Αναβολή με το Παλαιοχώρι

Τον Ολυμπιακό Κυμίνων θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ο Εδεσσαϊκός στο Φόρης Γεντζής. Όπως αποφασίστηκε πριν από λίγες ώρες από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ

με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Football League 2.
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας του Εδεσσαϊκού μέσα στον Άρη Παλαιοχωρίου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Επίσης οριστική αναβολή υπάρχει και στο παιχνίδι του Μελιτέα Μελίτης με τον Ολυμπιακό Κυμίνων.
Οι διαιτητές της αναμέτρησης
Ορίστηκαν πριν από λίγο από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ οι διαιτητές της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό Κυμίνων. Ο κ. Δήμος Τζάμος με βοηθούς τους κυρίους Γρηγόρη Πρεσπάρη και Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη όλοι του Συνδέσμου Καστοριάς θα είναι η διαιτητική τριπλέτα. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Χρήστος Καράμπουλας από την Πιερία.

Στις 23 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εμβόλιμη 13η αγωνιστική όπως αποφάσισε σήμερα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη εύκολα γίνεται αντιληπτό πως τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Εδεσσαϊκού τους περιμένει ένας πραγματικός “Γολγοθάς” καθώς καλούνται μέσα σε ένα διάστημα 2 εβδομάδων να προετοιμαστούν και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι δίνοντας 4 παιχνίδια (τα 3 εκτός) που θα κρίνουν ως ένα μεγάλο βαθμό και την οριοθέτηση των φετινών στόχων.
Μάλιστα, η ΕΠΣ Πέλλας σήμερα, όρισε για την επόμενη Τετάρτη (16.01) και τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στον Αλμωπό.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Κυριακή 13/01/2019 Εδεσσαϊκός-Ολυμπιακός Κυμίνων 14η αγωνιστική
Κυριακή 20/01/2019 Αγροτικός Αστέρας-Εδεσσαϊκός 15η αγωνιστική
Τετάρτη 23/01/2019 ‘Αρης Παλαιοχωρίου-Εδεσσαϊκός 13η αγωνιστική
Κυριακή 27/01/2019 ΑΣ Γιαννιτσά-Εδεσσαϊκός 16η αγωνιστική

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου