Friday, 29 March, 2024

ΑΣ Εδεσσαϊκός: Ποιοι συνεχίζουν, ποιοι αποτελούν παρελθόν

Με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Γιώργος Καρακούτης

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καρακούτη. Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o Γιώργος τόνισε: Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του Εδεσσαϊκού. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Παρελθόν αποτελούν από τον Εδεσσαϊκό ο Στέφανος Ντόγος και ο Σάκης Βόλτσης. Η διοίκηση των Πρασίνων ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία και τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στο Σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Παρελθόν αποτελεί και ο κεντρικός αμυντικός Σεραφείμ Μωυσίδης. Η διοίκηση των Πρασίνων ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την άριστη συνεργασία και τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο Σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.”Μώυ” σε ευχαριστούμε…

Με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Βαγγέλης Μεταξάς

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για 8η συνεχόμενη χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μεταξά. Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o Βαγγέλης τόνισε: Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στον Εδεσσαϊκό για 8η συνεχή χρονιά! Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Φέτος στόχος μας είναι να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά εξ αρχής και να πάμε τον Εδεσσαϊκό όσο ψηλότερα μπορούμε.

Συνεχίζει και την επόμενη χρονιά ο Άγγελος Κιόρτσης

Μετά από προσωπική επαφή του προέδρου του Εδεσσαϊκού Χρήστου Πόζαρλη η διοίκηση των Πρασίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του και για την επόμενη χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Κιόρτση.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o Άγγελος τόνισε: Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο. Όπως όλοι γνωρίζετε είμαι Εδεσσαϊκός και είμαι χαρούμενος που συμφώνησα. Το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή είναι να έχουμε υγεία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουμε την ομάδα όλοι μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου