Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Παράσχος στα κρούσματα κορονοϊού των «κυανόλευκων», αίτημα αναβολής του αγώνα

Στους καθιερωμένους ελέγχους για τον κορονοϊό που έκανε ο Ατρόμητος, εντοπίστηκε θετικός ο Γιώργος Παράσχος και άλλα δύο μέλη του τεχνικού τιμ

Ζητά αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Περιστερίου.
Πρόβλημα με τον κορονοϊό στην ΠΑΕ Ατρόμητος. Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, στην ομάδα του Περιστερίου προέκυψαν τρία κρούσματα, όλα μέλη του τεχνικού τιμ. Ανάμεσα τους, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος.
Ο Ατρόμητος γνωστοποίησε πως θα ζητήσει από τη Superleague 1 την αναβολή του εντός έδρας αγώνα του μα τον ΠΑΟΚ, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού τιμ. Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.
Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου