Thursday, 25 April, 2024

Αυτός θα είναι ο νέος Αερωπός

Το πάρε – δώσε, οι ανανεώσεις, οι προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο και τα κενά που θα καλυφθούν
Μετά την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, η ομάδα της Έδεσσας εξακολουθεί να βάζει ψηλά τον πήχη. Η τρίτη θέση στην Handball Premier, το ευρωπαϊκό εισιτήριο που μετουσιώνεται σε συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ της νέας σεζόν και η στήριξη από φιλάθλους και σημαντικούς χορηγούς αποτέλεσαν την αφετηρία, ώστε και για τη νέα περίοδο να τεθούν υψηλοί στόχοι.
Όπως είναι φυσιολογικό η πρώτη ανανέωση ήταν εκείνη του προπονητή. Ο Γιάννης Πηλαλίδης, καθόλα επιτυχημένος τόσο στο κομμάτι της ανδρικής ομάδας, όσο και στην οργάνωση των ακαδημιών, πρόσφατα δέθηκε ακόμη περισσότερο με την πόλη της Έδεσσας συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μάλιστα, ο 33χρονος τεχνικός αποτελεί στένο συνεργάτη του δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, στον αθλητικό σχεδιασμό και στις δράσεις του δήμου. Στις συζητήσεις με τη διοίκηση, τονίστηκε ότι θέληση και των δύο πλευρών ήταν να παραμείνει στο τιμόνι του Αερωπού και αυτή ακριβώς η θέληση ήταν που τον έκανε να πει «όχι» σε άλλες προτάσεις που είχε. Αυτή θα είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά για τον Γιάννη Πηλαλίδη στον πάγκο του Αερωπού.
Νέο πρόσωπο ο Αποστολίδης
Αναφορικά με το ρόστερ, νέο πρόσωπο αποτελεί ο Διογένης Αποστολίδης, ο οποίος με την παρουσία του θα δώσει βάθος στην περιφέρεια. O 23χρονος περιφερειακός έμεινε ελεύθερος από τον Φίλιππο Βέροιας, καθώς συμπλήρωσε οκταετία. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε 92 γκολ σε 23 αγώνες, ενώ την περίοδο 2017-18 σκόραρε 57 γκολ σε 22 αγώνες.
Παρελθόν αποτελεί για τον Αερωπό ο Στάθης Κεσίδης, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ. Ο Κεσίδης, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αερωπού με 88 γκολ και μεγάλη προσφορά στην άμυνα φαίνεται ότι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Για να καλύψει το κενό ο Αερωπός κοιτάει στην αγορά των Βαλκανίων, καθώς οι επιλογές στην ελληνική αγορά είναι περιορισμένες.
Οι ανανεώσεις
Με συνοπτικές διαδικασίες, δείγμα και του καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα, ανανεώθηκε η συνεργασία με τους παίκτες που αποτελούν τον κορμό του Αερωπού. Μπάρμπας, Μισαηλίδης, Κυριακού, Κράλλης, Π. Τζουβάρας, Φ. Τζουβάρας, Μαυροδουλάκης, Αθανασίου, Θεοδωρόπουλος και Βαφείδης αποτελούν το ρόστερ, ενώ τυπική διαδικασία θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Στέλιου Δημάκη, ο οποίος δεν κατέστη δυνατόν να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Αερωπού για τη διευθέτηση των λεπτομερειών της ανανέωσης, λόγω δικών του προσωπικών υποχρεώσεων.
Στο τεχνικό τιμ ο Δεληγιάννης
Οι κινήσεις του Αερωπού δεν περιορίστηκαν στο ρόστερ. Ο Κώστας Δεληγιάννης, με θητεία ως πρώτος προπονητής στον Διομήδη Άργους εντάχθηκε προσθετικά στο τεχνικό επιτελείο του Αερωπού και θα συνεισφέρει με τις γνώσεις του και με τη διάθεσή του στο πρότζεκτ του συλλόγου.
by e-handball.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου