Thursday, 28 March, 2024

Α.Σ Γιαννιτσά: Ενημέρωση φίλαθλου κοινού Δήμου Πέλλας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά από πρωτοβουλία μας, έγιναν κάποιες συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης του «ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» και της διοίκησης του «ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ»

με αντικείμενο τη διερεύνηση πιθανής συγχώνευσης των δυο ποδοσφαιρικών ομάδων στο τέλος της τρέχουσας, ποδοσφαιρικής περιόδου.
Δυστυχώς δεν υπήρξε σύγκλιση απόψεων στην παρούσα χρονική περίοδο και οι δυο ομάδες της πόλης μας θα συνεχίσουν να πορεύονται χωριστά, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.
Η διοίκηση του «ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» ευχαριστεί την διοίκηση του «ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» για τις συναντήσεις και συζητήσεις που είχαμε και εύχεται στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συγχώνευση των δυο ομάδων θα ήταν προς το καλό και μόνο του ποδοσφαίρου της πόλης μας, σκοπό τον οποίο υπηρετούμε πέρα από ιδιοτέλειες και υστερόβουλες σκέψεις, τις οποίες φυσικά δεν χρεώνουμε σε κανέναν.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε πάντα με τον ίδιο γνώμονα, με στόχο την «αναγέννηση» του ποδοσφαίρου της πόλης μας, ώστε όλοι μας να ζήσουμε όμορφες, Κυριακάτικες, γηπεδικές στιγμές.
Με εκτίμηση προς τους φίλους του ποδοσφαίρου
Ο πρόεδρος του ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Δανιηλίδης Θεόδωρος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου