Thursday, 28 March, 2024

«Α.Σ. Σεβαστιανά 2018» Ιδρυτική ανακοίνωση ποδοσφαιρικού Σωματείου

Έπειτα από μία μακρά περίοδο απουσίας της ομάδας των Σεβαστιανών από τα γήπεδα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του νέου σωματείου “Σεβαστιανά 2018”.
Ο νέος αυτός αθλητικός σύλλογος δημιουργήθηκε αποκλειστικά από έναν πυρήνα νέων ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό όλων την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Η ιδέα για την δημιουργία του σωματείου υπήρχε για αρκετά χρόνια, το 2018 όμως άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Μέσα από τις πρώτες συναντήσεις των ιδρυτικών μελών τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία του σωματείου. Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις συμφωνήθηκαν τα ιδεώδη βάσει των οποίων το σωματείο θα λειτουργεί και θα παραμένει πάντα πιστό σε αυτά. Έπειτα κατανεμήθηκαν οι ρόλοι και ξεκίνησε ο σχεδιασμός της πρώτης χρονιάς του σωματείου.


Πρωταρχικός στόχος του σωματείου είναι να παρουσιάσει, μέσω της συμμετοχής του στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και της γενικής του παρουσίας στην κοινωνία μας, την πραγματική ουσία του αθλητικού πνεύματος μέσω του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και τον σεβασμό πάνω από όλα στο άθλημα που μας ενώνει ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.
Καραμπότσης Χάρης
Σιλιάς Ευθύμης
Αποστόλου Χρήστος
Αλεξανδρίδης Νικόλαος
Σιλιάς Θωμάς
Πετριδης Αβραάμ
Περπερίδης Γιώργος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου