Wednesday, 24 April, 2024

Βέροια-Λαμία: Πρώτη μάχη για μια θέση στην Super League

Η ώρα των μπαράζ της Super League έφτασε. Βέροια και Λαμία διασταυρώνουν σήμερα (18:45, ΕΡΤ3) τα ξίφη τους για την πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ

που οδηγούν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Βέροια τερμάτισε πρώτη στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 ωστόσο ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό, πηγαίνοντας έτσι στα μπαράζ όπου βρίσκει τη Λαμία η οποία τερμάτισε στην προτελευταία θέση της Super League.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τους προπονητές να ανακοινώνουν τους παίκτες που θα πάρουν μαζί τους για τον πρώτο τελικό που θα διεξαχθεί στην Ημαθία.

Η Βέροια παρατάσσεται χωρίς τον Μάρκο Βελλίδη, αλλά και τους Πόζογλου, Αντέμ, Ισαακίδη, Βάντση, Μπαϊντού και Μούχαλη. Από την άλλη πλευρά ο Φέστα δεν υπολογίζει στους Βύντρα και Λούκας Άλβες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18:45 και όχι στις 20:00 όπως είχε αρχικά οριστεί, ενώ διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλίγια Αγκάγιεφ, ο οποίος είχε οριστεί και στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τη Βέροια στη Βοιωτία. Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας αναμένεται πολύς κόσμος, ενώ θα ταξιδέψουν φίλοι και της Λαμίας, με πούλμαν που βάζει η ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι στα συγκεκριμένα μπαράζ θα ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ο οποίος δεν ίσχυε στα μπαράζ του Λεβαδειακού με τη Βέροια.

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατένγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ορτέγκα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Ταϊρόν, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγιεφ, βοηθοί θα είναι οι Ακίφ Αμιράλ και Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες θα έχουν κανονικά VAR, με τον Γκεόργκι Ντιμίτροφ από τη Βουλγαρία να έχει οριστεί για τον πρώτο αγώνα, μαζί με τον Θεόφιλος Μωϋσιάδης. Τέταρτος ο Τσακαλίδης. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου