Thursday, 28 March, 2024

Βερολίνο 2018: Δέκατη θέση για Αναγνωστοπούλου και Μπανιώτη

Καλό αγώνα πραγματοποίησε στον τελικό της δισκοβολίας η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.
Η πρωταθλήτρια μας, που για δεύτερη συνεχή διοργάνωση ήταν στον τελικό, κατέλαβε την 10η θέση με βολή στα 57,34 μ. από την τρίτη της προσπάθεια.
Η έμπειρη αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 56,58 μ. και στη συνέχεια έκανε μία άκυρη βολή. Η Αναγνωστοπούλου θα μπορούσε να βρεθεί και στην πρώτη οχτάδα, η οποία έκλεισε στα 58,10 μ., επίδοση μέσα στις δυνατότητες της.
Νικήτρια στη δισκοβολία ήταν η ανίκητη Σάντρα Πέρκοβιτς, που κατέκτησε το πέμπτο της χρυσό στη διοργάνωση και συνέχισε να γράφει ιστορία. Η αθλήτρια από την Κροατία είχε καλύτερη βολή στα 67,62 μ. και άφησε στη δεύτερη και τρίτη θέση τις Γερμανίδες Μούλερ (63,00 μ.) και Κραφτ (62,46 μ.).
Σε έναν ακόμη τελικό μετείχε ο Κώστας Μπανιώτης. Ο πρωταθλητής μας, ο οποίος σπάνια λείπει από τελικό μεγάλων διοργανώσεων κατέλαβε την 10η θέση με άλμα στα 2,19 μέτρα.


Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου δεν βρέθηκε στην ημέρα που θα ήθελε, αφού στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 2,24 μέτρα. Η πρώτη θέση στο ύψος πήγε στον Ματέους Ζιμπίλκο (Γερμανία) με 2,35 μ., ακολούθησε ο Λευκορώσος Μαξίκ Νεντασέκου με τη ίδια επίδοση και τρίτος ήταν ο Ρώσος Ιλια Ιβανιουκ με 2,31 μ.
σεγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου