Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Βόλεϊ Μεγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Αποτελέσματα αγώνων

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή 10/2 το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, το οποίο και αγωνίστηκε εκτός έδρας, όπου και έχασε από την ομάδα της Καστοριάς

με τελικό σκορ 3-2. Ωστόσο, τα δύο σετ τού προσέφεραν ένα πόντο, ενώ στα μέσα του πρωταθλήματος η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής βόλεϊ γυναικών, ο Μέγας Αλέξανδρος παίζει την ερχόμενη Κυριακή πάλι εκτός έδρας με τον Αριστοτέλη Σκύδρας.
Την ίδια μέρα, η ομάδα των παγκορασίδων Μέγας Αλέξανδρος 1, που αγωνίζεται στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Μ., υποδέχτηκε μέσα στην έδρα του τον Αίαντα Κιλκίς, όπου και νίκησε με σκορ 3-0. Η επόμενη αγωνιστική είναι εκτός έδρας με τον Αριστοτέλη Σκύδρας.
Όσον αφορά τη δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων, Μέγας Αλέξανδρος 2, που αγωνίζεται στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Μ., υποδέχτηκε και αυτή μέσα στην έδρα της την ομάδα του Αιγινίου, όπου και νίκησε με σκορ 3-2. Ενώ το ματς εξελισσόταν 0-2 στα σετ εις βάρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτός κατόρθωσε να “γυρίσει” αρχικά το παιχνίδι σε 2-2, και τελικά να πάρει τη νίκη. Την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Βαφύρα.
Επιπλέον, το Σάββατο 9/2 οι κορασίδες του Μέγα ηττήθηκαν με σκορ 3-0 από την ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται στα Γιαννιτσά τον Ίκαρο Έδεσσας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου