Friday, 29 March, 2024

Βόλεϊ: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τιμωρήθηκαν για επεισόδια 1 χλμ. μακριά από το γήπεδο

Η Ομοσπονδία Βόλεϊ αποφάσισε την τιμωρία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για επεισόδια των οπαδών τους ένα χιλιόμετρο

μακριά από το γήπεδο, όπου το «τριφύλλι» αγωνίστηκε απέναντι στον Εθνικό στις 21/2!
Το πειθαρχικό όργανο της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στους «αιώνιους», ωστόσο η απόφαση έχει αρκετά σημεία τα οποία προκαλούν απορίες.
Αρχικά, η αναμέτρηση, στο περιθώριο της οποίας έγιναν τα επεισόδια, ήταν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον Εθνικό, στο κλειστό της Καλλιθέας στις 21 Φεβρουαρίου 2018. Περίπου 900 μέτρα μακριά, κατά την αποχώρησή τους, οι «πράσινοι» οπαδοί επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην περιοχή. Εκεί, συνεπλάκησαν με οπαδούς των Πειραιωτών, αρκετά μακριά ωστόσο από το γήπεδο, ώστε να δικαιολογείται η τιμωρία των συλλόγων.
Παρ’ όλα αυτά η αθλητική δικαστής τιμώρησε με μία αγωνιστική τις δυο ομάδες, «στέλνοντας» παράλληλα και ένα «μήνυμα» για το μέλλον, αφού πλέον υπάρχει δεδικασμένο για επεισόδια έξω από τα γήπεδα κι ενδεχομένως άσχετα ακόμα και με την αναμέτρηση που διεξάγεται, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, που ο Ολυμπιακός δεν αγωνιζόταν καν.
gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου