Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Κυριακίδης: Ο Γιαννιτσιώτης πρωταθλητής που διέπρεψε και στο International Tour of Rhodes!

Ολοκληρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις με μια πολύ δυνατή κούρσα στο τρίτο και τελευταίο ΕΤΑΠ του International Tour of Rhodes ανέβηκε στη γενική κατάταξη του ποδηλατικού Γύρου ο Γιάννης Κυριακίδης

καταλαμβάνοντας τη 13η θέση.

Ο 19χρονος πρωταθλητής, ξεκόλλησε από το 20 χιλ του αγώνα με άλλους τέσσερις αθλητές,(Rota Lorenzo-Bardiani, Froidevaux Robin-Akros Renfer, Skaarseth Anders-Uno X και Ries Michel-Polartec Kometa) διατηρώντας έναν πολύ δυνατό ρυθμό μέχρι την κορυφή περίπου της ανηφόρας (90 χιλ) όπου και πιάστηκαν από τους διώκτες τους. Ένα μεγάλο group 19 αθλητών, συνέχισε “τσίτα” μέχρι τον τερματισμό καθώς ο μέχρι τότε πρωτοπόρος είχε μείνει πίσω και άλλαζε ιδιοκτήτη η Φανέλα. Oi διαφορές των διεκδικητών, λύθηκαν στο σπριντ του τερματισμού βρίσκοντας νικητή τον Syver Waersted της Uno-X με χρόνο 03:51:16 στα 174,8 km της διαδρομής.

15ος στο ΕΤΑΠ ο Έλληνας αθλητής και 13ος στη γενική κατάταξη.

Αλλαγή φανέλας την τελευταία μέρα και θριαμβευτής του Γύρου, ο αθλητής της Bardiani CSF, Mirco Maestri.

Ο σύλλογός του Velos συγχαίρει του διοργανωτές του Γύρου, Rodilios Cycling Team και SPORTS TOURS HELLAS για την εξαιρετική διοργάνωση που προβάλλει την χώρα μας και δίνει την ευκαιρία στους αθλητές μας να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες!

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Ροδήλιου Ioannis Papastamatakis για την άψογη και εγκάρδια φιλοξενία του αθλητή μας!

Τέλος ευχαριστεί την ομάδα του Θρακας Ιππέας Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής και τον προπονητή του,  Ιωάννη Ταμουρίδη, που τον ενέταξαν στην ομάδα τους και τον στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης!

Keep Walking Giannis Kiriakidis! Το μέλλον σου ανήκει!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου