Tuesday, 19 March, 2024

Γιαννούλης: «Όνειρό μου να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω στην Premier League»

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννούλης στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Νόριτς, αναφερόμενος

ότι κυριότερος στόχος του είναι η άνοδος στην Premier League.
Με τα χρώματα της Νόριτς αναμένεται να αγωνιστεί ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς ανακοινώθηκε από τον Αγγλικό σύλλογο ότι δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των «καναρινιών», κάτι που δεν ίσχυε μέχρι την Τρίτη (26/1).
Με ανακοίνωσή της η Νόριτς γνωστοποίησε ότι «Εκδόθηκε η διαδικασία για την αίτηση άδειας εργασίας του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός αποκτήθηκε με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν. Η συμφωνία θα γίνει μόνιμη όταν η Νόριτς πάρει την άνοδο στην Premier League».
Επίσης πρέπει αν σημειωθεί ότι ο Γιαννούλης παραχώρησε και την πρώτη του του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της αγγλικής ομάδας στο youtube, τονίζοντας ότι όνειρο του αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στην Premier League την επόμενη σεζόν.
Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν όνειρο μου να παίξω σε μια αγγλική ομάδα, όνειρο που βγήκε αληθινό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάρουμε την άνοδο».
Ξέρουμε ότι παίζεις αριστερό μπακ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά σου;
Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
«Ναι είμαι αριστερό μπακ, είμαι γρήγορος παίκτης μου αρέσει να επιτίθεμαι αλλά παίζω καλά και στην άμυνα».
Τι ξέρεις για την ομάδα;
«Είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Με πληροφόρησαν για τα πάντα, είδα και ένα βίντεο με το προπονητικό κέντρο και περιμένω πως και πως να προσφέρω την υπηρεσία μου και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Premier League».
Η ομάδα παλεύει για την άνοδο;
«Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο ήρθα εδώ. Να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω στην Premier League, αυτό είναι το όνειρο μου».
Σε βλέπουμε σε εξαιρετική κατάσταση…
«Δεν μπορώ να περιμένω να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Premier League».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου