Tuesday, 19 March, 2024

Για να εξασφαλίσει την 3η θέση ο Ολυμπιακός

Έγινε «ροντέο» το Ατλ. Τουκουμάν χθες και επέστρεψε η στήλη στα θετικά αποτελέσματα με το 3-2 κόντρα στη Σαραντί. Τσάμπιονς Λιγκ στο μενού απόψε

με το παιχνίδι της Μαρσέιγ απέναντι στον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Παίξε νόμιμα στο παμε στοιχημα

Οι Μασσαλοί έχουν κάνει τραγικό ξεκίνημα μέχρι στιγμής στον όμιλο, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς όπου δεν έχουν σκοράρει καν. Στο μόνο που ελπίζει η Μαρσέιγ, είναι στην 3η θέση του ομίλου, εφόσον κερδίσει τον Ολυμπιακό όμως απόψε, αλλιώς το αποχαιρετά και αυτό. Στη Γαλλία τα πάει καλύτερα τώρα τελευταία και είναι σε ανοδική πορεία, αλλά τα… αστέρια είναι άλλη υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα… καράβι απουσίες στο ματς με την Σίτι και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1. Έκανε κάκιστη εμφάνιση, φοβήθηκε πάρα πολύ την ομάδα του Γκουαρντιόλα και θα μπορούσε να έχει ηττηθεί με μεγαλύτερο σκορ. Τώρα πήγε στην Γαλλία ξανά με κάποιες απουσίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως απέναντι στη Σίτι και η ενδεκάδα θα είναι κομπλέ. Με ισοπαλία τελειώνει την υπόθεση για την 3η θέση, που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έχει βγάλει πείσμα σε όλα τα παιχνίδια και τα κυνηγάει μέχρι το τέλος. Η Μαρσέιγ είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί από νωρίς για να κυνηγήσει τη νίκη και ο Ολυμπιακός θα βρει χώρους. Με νίκη μένουν στο κόλπο και για την 2η θέση, αλλά κακά τα ψέματα, πρώτα τον νοιάζει να εξασφαλιστεί η 3η. Το 2 DNB αποτελεί επιλογή. Έγινε «ροντέο» το Ατλ. Τουκουμάν χθες και επέστρεψε η στήλη στα θετικά αποτελέσματα με το 3-2 κόντρα στη Σαραντί. Τσάμπιονς Λιγκ στο μενού απόψε, με το παιχνίδι της Μαρσέιγ απέναντι στον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει. Οι Μασσαλοί έχουν κάνει τραγικό ξεκίνημα μέχρι στιγμής στον όμιλο, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς όπου δεν έχουν σκοράρει καν. Στο μόνο που ελπίζει η Μαρσέιγ, είναι στην 3η θέση του ομίλου, εφόσον κερδίσει τον Ολυμπιακό όμως απόψε, αλλιώς το αποχαιρετά και αυτό. Στη Γαλλία τα πάει καλύτερα τώρα τελευταία και είναι σε ανοδική πορεία, αλλά τα… αστέρια είναι άλλη υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα… καράβι απουσίες στο ματς με την Σίτι και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1. Έκανε κάκιστη εμφάνιση, φοβήθηκε πάρα πολύ την ομάδα του Γκουαρντιόλα και θα μπορούσε να έχει ηττηθεί με μεγαλύτερο σκορ. Τώρα πήγε στην Γαλλία ξανά με κάποιες απουσίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως απέναντι στη Σίτι και η ενδεκάδα θα είναι κομπλέ. Με ισοπαλία τελειώνει την υπόθεση για την 3η θέση, που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός έχει βγάλει πείσμα σε όλα τα παιχνίδια και τα κυνηγάει μέχρι το τέλος. Η Μαρσέιγ είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί από νωρίς για να κυνηγήσει τη νίκη και ο Ολυμπιακός θα βρει χώρους. Με νίκη μένουν στο κόλπο και για την 2η θέση, αλλά κακά τα ψέματα, πρώτα τον νοιάζει να εξασφαλιστεί η 3η. Το 2 DNB αποτελεί επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Champions League στο Foxbet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου