Thursday, 28 March, 2024

Για τη νίκη η Ρόμα στη Φλωρεντία, έχουν αξία τα γκολ στην Τουρκία!

Η Ρόμα μετά τον θρίαμβο της πρόκρισης στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, έχει ακόμη μία πρόκληση μπροστά της. Κερδίζει στην έδρα της Φιορεντίνα

και σιγουρεύει με την υπόθεση Ευρώπη για τη νέα χρονιά, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει στο τελικό της 25ης Μαΐου.

Στην Τουρκία, Αντάλιασπορ και Κόνιασπορ είναι φουλ επιθετικές και μπορούν να μας χαρίσουν ακόμα ένα υψηλό σκορ.

Τα πιο μελετημένα προγνωστικά

  1. Αντάλιασπορ-Κόνιασπορ (20:00)

Κλείνει η αυλαία της 36ης αγωνιστικής στην Τουρκία και η Αντάλιασπορ αντιμετωπίζει εντός την Κόνιασπορ. Η γηπεδούχος διαπρέπει εδώ και αρκετές εβδομάδες, έφτασε στο σημείο να μετράει 13 σερί ματς δίχως ήττα (8-5-0) και σε περίπτωση που δεν χάσει, θα καταρρίψει το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με 6 διαδοχικά G/G. Η Κόνιασπορ είναι στην 3η θέση και μετά το «Χ» της Φενέρ στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας, έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να μειώσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς.

➥Ομάδα που έχει αφήσει στην άκρη την άμυνα, φουλ επιθετική, και σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ, κάτι που αποτυπώνεται στα 8/10 G/G & Over 2,5. Δεν έχουμε παρά να ποντάρουμε στο να εμφανιστεί το 9ο που προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

  1. Φιορεντίνα-Ρόμα (21:45)

Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται στη Φλωρεντία, με τη Φιορεντίνα να κοντράρεται με τη Ρόμα σε μία μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Η γηπεδούχους  προέρχεται από καρέ αποτυχιών (2-0 από Γιούβε, 2-1 από Σαλερνιτάνα, 4-0 από Ουντινέζε και 1-0 από Μίλαν) και σίγουρα δεν θέλει σε καμία να μεγαλώσει το σερί και να χάσει έδαφος από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οντριοθόλα (μπακ), Σοτίλ (φορ) είναι οι απουσίες της. Η Ρόμα ακόμη πανηγυρίζει από την πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 3 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-2-1). Με νίκη στην Τοσκάνη, εξασφαλίζει την Ευρώπη για τη νέα χρονιά. Ναι μεν κόπωση στη φιλοξενούμενη, αλλά είναι ένα κλικ πιο μπροστά και να μπορεί να πάρει τη νίκη που τιμάται στο αξιοπρόσεκτο 3.25.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις| 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 |Παίξε Υπεύθυνα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου