Saturday, 20 April, 2024

Για τον Γιώργο Κούτσια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που παίζει στον ΠΑΟΚ ήρθαν στην Ελλάδα

Η αλήθεια είναι πως ανεξαρτήτως των επιβλητικών εμφανίσεων και νικών επί Αζερμπαϊτζάν και Καζακστάν στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου

στο Euro 2020 για τις k17 της Εθνικής, που αυτές τις μέρες διεξάγεται σε Ναύπακτο και Πάτρα, άπαντες συμφωνούν πως ιδιαίτερο ταλέντο δεν υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σε σχέση τουλάχιστον με προηγούμενες φουρνιές σε αυτές τις ηλικίες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Εθνική μας (σ.σ. εξασφάλισε την πρόκριση στην Elite Round και σήμερα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της διεκδικώντας την πρωτιά στον όμιλο κόντρα στην ισόβαθμη Γερμανία, σε ματς που, λογικά, θα έχει “μάτια” από τη μισή Μπουντεσλίγκα στο γήπεδο) δεν έχει και ποδοσφαιριστές που ακόμη και σε αυτή την ηλικία ξεχωρίζουν.
Δύο είναι αυτοί που έχουν τραβήξει τα βλέμματα, αμφότεροι οι μικρότεροι του συγκεκριμένου ρόστερ. Ο Βενιαμίν, γεννημένος το 2004, φορ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, γεννημένος το 2003, Χρήστος Λιάτσος. Ο πρώτος έχει πετύχει δύο γκολ στα πρώτα ματς, ο δεύτερος 4 (με δύο πέναλτι).
Ο Γιώργος Κούτσιας
Η περίπτωση του νεαρού Γιώργο Κούτσια (γεννημένος στις 04/02/2004), ο όποιος βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2012 και την απόκτηση του είχε εισηγηθεί, τότε, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας, ξεχώρισε για την τεχνική του κατάρτιση, δουλεύοντας σκληρά σε όλους τους τομείς.


Ενδεικτικό της εξέλιξης και της προόδου του Γιώργου Κούτσια το γεγονός πως από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ΠΑΟΚ φρόντισε να τον “δέσει” με τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο, έναντι απολαβών που φημολογείται πως προσεγγίζουν τις 100.000 ευρώ ετησίως. Εχει προβλεφθεί μάλιστα ρήτρα αποδέσμευσης πολλών εκατομμυρίων και αυτό γιατί ο παίκτης είχε συνδεθεί με διάφορες ομάδες από το εξωτερικό, κυρίως με τη Ρόμα.
Αναφέρεται σήμερα πως scout των “τζιαλορόσι” παρακολουθεί το τουρνουά σε Πάτρα και Ναύπακτο έχοντας στραμμένο το βλέμμα του σε διεθνή ποδοσφαιριστή μας, χωρίς αυτός να κατονομάζεται.
Παρότι δεν αποτελεί νέο, αφού έχει γραφτεί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, η απάντηση στην ταυτότητα του ποδοσφαιριστή είναι ο άσος του Δικεφάλου. Ωστόσο, μετά τη σεπτεμβριανή εξέλιξη και την υπογραφή του συμβολαίου του στην Τούμπα, ο μικρός -απλά- δεν κουνάει από τη Θεσσαλονίκη.
sportdog.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου