Tuesday, 19 March, 2024

Γκολ και θέαμα στο «Ολίμπικο»

Από ευρωπαϊκές προκρίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ προέρχονται Ρόμα και Μίλαν, η πρώτη πέρασε σχετικά άνετα το εμπόδιο της Μπράγκα

η δεύτερη με την ψυχή στο στόμα αυτό του Ερυθρού Αστέρα. Κρίσιμο το μεταξύ τους, η μεν Ρόμα θέλει να διατηρηθεί εντός της πρώτης τετράδας, η δε Μίλαν να μη χάσει την επαφή με την πρωτοπόρο Ίντερ.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Εδώ θα βρεις τις καλυτερες στοιχηματικες στην Ελλαδα

Η Ρόμα διαθέτει την καλύτερη έδρα της Serie A, μάλιστα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα εντός, με επίδοση 9-3-0 και τέρματα 31-13. Ουσιαστικά πετυχαίνει (πάνω από) δύο και δέχεται από ένα γκολ κατά μέσο όρο στο «Ολίμπικο». Θεωρητικά, είναι σημαντική η απώλεια του Τζέκο, που είναι για χρόνια ο γκολτζής της, όχι όμως το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, από τον Μπόρχα Μαγιοράλ.

Σε αγωνιστική πτώση η Μίλαν, σαν να… ξεφούσκωσε μετά τις ήττες από Σπέτσια και Ίντερ. Βέβαια, αποτελεί την καλύτερη ομάδα στα εκτός, με επίδοση 9-1-1, ακόμα και η πρωτοπόρος Ίντερ έχει μόλις 7 νίκες. Συνήθως σκοράρει μακριά από την έδρα της, ενώ σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της. Η Ρόμα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, όμως δε θέλω να υποτιμήσω τη Μίλαν που διαθέτει έμπειρους και πεισματάρηδες παίκτες (όπως οι Ιμπραχίμοβιτς, Τσαλχάνογλου) που ξέρουν να αντιδρούν, όταν είναι στο… καναβάτσο. Θα πάω με τα γκολ, είμαι ανάμεσα στο ασιατικό Over 3 και το συνδυαστικό οver 2.5 & G/G. Θα επιλέξω το δεύτερο καθώς βρίσκω πιο πιθανά τα σκορ 2-1, ή 1-2 από το 4-0 ή το 0-4. Μην ξεχνάμε πως το μεταξύ τους για τον πρώτο γύρο είχε λήξει 3-3.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Serie A στο Foxbet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου