Thursday, 28 March, 2024

Δεν πείθει η άνευρη Μπάγερν

Γράφει ο Ιωάννης Ψαράκης

Μάθε τα μυστικά της και κέρδισε στη ρουλετα

Τρίτη μέρα της τελικής φάσης μετά τη χθεσινή δεύτερη όπου τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Το μεγάλο ματς της ημέρας δεν είναι άλλο από το Κραϊλσχάιμ-Μπάγερν Μονάχου. Η πρώτη απογοήτευσε κόντρα στην Γκέτιγκεν και έπεσε θύμα έκπληξης παίζοντας πολύ μακριά από τα στάνταρ της. Ακόμη πιο απογοητευτική ήταν η τυπικά γηπεδούχος Μπάγεν που έχασε σχεδόν με κάτω τα χέρια από την Ουλμ. Όποιος χάσει σε αυτό το ματς θα μείνει πίσω στο κυνήγι καλής θέσης ενόψει πλέι-οφ. Μεγάλο ερωτηματικό για την Κραϊλσχάιμ η συμμετοχή του σκόρερ Τζέρεμι Μόργκαν που δεν έπαιξε στο 1ο ματς (διάστρεμμα) αλλά κανονικά θα παίξει ο έτερος σκόρερ Τζαβόντε Χόκινς. Η Μπάγερν χωρίς τον Μονρό στη ρακέτα δεν έχει σημείο αναφοράς και αρκείται σε μακρινά σουτ. Το χάντικαπ στους 14,5 πόντους είναι πολύ μεγάλο με την εικόνα που έχει η Μπάγερν οπότε ξεκάθαρος άσος.

Το δεύτερο ματς είναι ανάμεσα στην Όλντενμπουργκ που δίνει τον πρώτο της αγώνα και την Ουλμ που θριάμβευσε επί της Μπάγερν το Σάββατο. Η πρώτη δεν έχει σημαντικές απουσίες πλην των αναπληρωματικών ΜακΚλέιν (3,7 πόντοι) και Σίαρς (4,6 πόντοι). Η Ουλμ του Λάκοβιτς δεν είναι ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις αφού βρέξει χιονίσει παίζει το γρήγορο παιχνίδι της.

Θα ποντάρω στο under 42,5 πόντοι της Όλντενμπουργκ για το 1ο ημίχρονο στο value bet 2.01 (άλλες εταιρείες το έχουν στο 1.87) μιας και είναι το 1ο της ματς στην τελική φάση και δύσκολα θα έχει καλό επιθετικό ρυθμό, αλλά θα βάλω και τον οβολό μου στο να αναδειχθεί 1ος σκόρερ ο βασικός σέντερ της Όλντενμπουργκ, ο Αυστριακός με βοσνιακές ρίζες Ρασάντ Μαχάλμπασιτς, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της σεζόν (απόδοση στο 5.00).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου