Thursday, 28 March, 2024

Δεν τους… βλέπει η Γαλλία

Στα ημιτελικά έφτασε το Euro U19. Η Γαλλία είναι η ομάδα που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από κάθε άλλη της διοργάνωσης. Δεν είναι μόνο οι 3/3 νίκες

που πέτυχε στον όμιλο, αλλά κυρίως ο τρόπος που ήρθαν…

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Ελλάδα Mundobasket Στοίχημα

Εντυπωσιακά γρήγορη ομάδα, με τρομερές επιθετικές αρετές, είναι χαρακτηριστικό πως στο ματς που πέτυχε τα λιγότερα τέρματα, το δεύτερο κόντρα στη Ρουμανία (2-1), θα μπορούσε το σκορ να είναι υπερδιπλάσιο κρίνοντας από τις ευκαιρίες που είχε. Στην πρεμιέρα έκανε… πάρτι κόντρα στην οικοδέσποινα Σλοβακία (5-0) και την τελευταία αγωνιστική, επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ιταλία (4-1), σε ματς που έκρινε την πρωτιά και κατά συνέπεια το σταύρωμα των ημιτελικών.

Θετική η πορεία του Ισραήλ στη διοργάνωση. Πήρε την πρόκριση από το γκρουπ κυρίως λόγω της καλής του επαφής με τα δίχτυα, καθώς κόντρα σε Σερβία και Αυστρία που κρίθηκαν όλα πέτυχε 2 και 4 γκολ αντίστοιχα, δεχόμενο όμως και από 2 τέρματα. Στο τελευταίο ματς γνώρισε από την Αγγλία οριακή ήττα με 1-0, αποτέλεσμα που δείχνει και το ταβάνι του, καθώς στο ισχυρότερο τεστ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι μπουκ δεν βλέπουν έκπληξη και έχουν βγάλει τον άσο σε πραγματικά χαμηλά απόδοση, αλλά δικαιολογημένα θεωρώ. Είναι τέτοια η εικόνα της Γαλλίας που δείχνει πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στο Ισραήλ, παρά τις δύο ισοπαλίες (1-1) που έφεραν οι δύο ομάδες σε φιλικές αναμετρήσεις πριν από το τουρνουά. Τώρα που κρίνεται το εισιτήριο για τον τελικό, περιμένω το φαβορί να επιβεβαιωθεί άνετα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις| 21+

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου