Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δημήτρης Τσίτσος: 4ος στην Ευρώπη στο Κ23

Ο Δημήτρης Τσίτσος κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του ακοντισμού κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο Τσίτσος στο Ταλίν απέδειξε περίτρανα πως είναι αθλητής αγώνων, καθώς για μια ακόμη φορά κατάφερε στον αγώνα στόχο να ξεπεράσει τον εαυτό του. Ο αθλητής με 78,22 μ. κατέλαβε την τέταρτη θέση στον ακοντισμό κι έδειξε πως στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
“Σίγουρα θα ήθελα να έχω πάρει το μετάλλιο. Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος, καθώς είχε εναλλαγές και οι επιδόσεις ήταν υψηλού επιπέδου. Είχα την χαρά να έχω φοβερή εξέδρα από τα μέλη της ελληνικής αποστολής, που με βοήθησε πολύ στο να κυνηγήσω ένα καλό αποτέλεσμα”, είπε ο αθλητής, που μετά το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019 ταλαιπωρήθηκε για καιρό από πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο. “Από το 2019 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2020 στην ουσία ήμουν εκτός προπονήσεων. Πλέον νιώθω ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον. Δε βιάζομαι να βάλω στόχους, ωστόσο με ενδιαφέρει τόσο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, όσο και η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα”, κατέληξε ο 21χρονος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου