Tuesday, 19 March, 2024

Διονύσης και Άννα Κορακάκη: Το πρώτο μετάλλιο του 2022 είναι χρυσό!

Οι επιτυχίες για την οικογένεια Κορακάκη συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η Άννα και ο Διονύσης Κορακάκης ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο μικτό του 10αριου πιστολιού στο Γκραν Πρι που διεξήχθη στην πόλη Ρουσε της Σλοβενίας.

Η Άννα και ο Διονύσης Κορακάκης κατέκτησαν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο σε κοινό αγώνισμα και συγκεκριμένα στο μικτό του 10αριου πιστολιού στο γκραν πρι της Σλοβενίας. Το ελληνικό δίδυμο έδειξε τις διαθέσεις του από τον προκριματικό αφού πέρασε με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση. Στον ημιτελικό επικράτησαν απέναντι στο ζευγάρι από τη Σερβία το οποίο συνέθεταν οι Μιλοβάνοβιτς και Γκρίγκιτς, ενώ στον τελικό το έργο τους ήταν ακόμα πιο δύσκολο.Εκεί αντιμετώπισαν την χρυσή ολυμπιονίκη Βιταλίνα Μπατσαράσκινα και τον Αρτεμ Τσερνούσοφ από την Ρωσία και επικράτησαν με σκορ 16-10 και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Νωρίτερα, η Άννα Κορακάκη έμεινε στην 4η θέση στο 10άρι πιστόλι γυναικών, αλλά αυτό δεν την πτόησε και έφερε μία ακόμη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στη Σλοβενία. «Διπλή χαρά για το ότι ακούσαμε ξανά τον εθνικό ύμνο στο βάθρο και γιατί το κατέκτησα στο μικτό με τον αδερφό μου» δήλωσε η Άννα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου